Workshop Rawcoco. Lactate si branzeturi raw vegane.
Workshopul Rawcoco de gatit este unul interactiv in care vei dobandi principiile prepararii lactatelor si branzeturilor raw vegan dar si ale bucatariei raw vegan in general. Atat la nivel teoretic cat si practic. Fiecare participant va fi implicat in activitatea de gatit si, implicit, de degustare. De asemenea, la final participantii vor pleca acasa cu produsele preparate in cadrul workshopului interactiv.
Daca te-ai intrebat macar o singura data unul din urmatoarele lucruri, atunci Workshopul RawCoco este locul in care vei afla toate raspunsurile:
- Care sunt beneficiile lactatelor si branzeturilor raw vegane?
- Cum pot gati raw vegan, fara zahar, fara lapte, fara oua, fara faina insa cu mult gust?
- Cum pot deprinde tehnica culinara raw vegan astfel incat sa o poti aplica zi de zi acasa?
- Cum pot prepara laptele, branzeturile, smantana, iaurtul sau maioneza raw vegan?
- Cum pot combina in felurile principale de mancare, astfel incat sa obtinem preparate delicioase si echilibrate din punct de vedere nutritional?
- Cum pot prepara un cheesecake raw vegan cu fructe de padure?
Toate acestea, dar si multe alte informatii legate de o nutritie sanatoasa se vor regasi intre temele workshop-ului “Lactate si branzeturi raw vegane”. Cunoasterea aduce plus valoare atunci cand este pusa in practica, deci cand o experimentam! Asa ca, hai si tu in universul raw vegan sa experimentam impreuna!
Informatii cu care vei pleca acasa de la workshopul “Lactate si branzeturi raw vegane”
- Care sunt beneficiile lactatelor si branzeturilor raw vegane?
- Ce efect au asupra sanatatii?
- Din ce putem prepara lactate si branzeturi raw vegane?
- Cum se prepara laptele, branza, iaurtul, maioneza si smantana raw vegan?
- De ce sa alegem dulciurile raw vegane?
- Cum putem prepara un cheesecake raw vegan cu fructe de padure?
Meniu pe care-l vom prepara impreuna:
- Lapte de migdale
- Branzica de migdale cu masline
- Branzica de seminte de floarea soarelui
- Ciupercute champignon umpluta cu varza rosie, morcov si branzica de floarea soarelui
- Iaurt vegetal
- Smantana de caju
- Maioneza de caju
- Cheescake raw vegan cu fructe de padure
Informatii suplimentare:
Data: 30 septembrie 2015, intre 18.00 – 22.00/ Durata: 4 ore
Locuri limitate: maxim 10 persoane
Investitia: 500 lei
Locatie: RAWCOCO, Str. Constantin Aricescu, Nr. 50A, Sect.1
Modalitati de inscriere:
Inscrierea se poate face prin achizitioanarea si rezervarea locului aici.
Deoarece locurile sunt limitate, consideram valida inscrierea la workshop prin achitarea integrala a participarii sau a unui avans de 50%.
Tel. pentru informatii suplimentare: 0743.032.228
Workshop-ul este sustinut de Anca Alungulesei, fondator RawCoco, nutritionist si specialist in deserturi raw-vegane si in programe de sucuri terapeutice din legume si fructe.