Pentru noi toti masa de Craciun este unul dintre momentele foarte importante din an, cand se reuneste toata familia pentru a imparti unii altora bucuria acestei zile, daruri, dar si multe bunatati traditionale. Sarmalutele, fripturile de porc, preparatele cu maioneza si dulciurile se regasesc pe mesele celor mai multi oameni in ziua de Craciun. Desi gustoase, toate aceste feluri de mancare inseamna de multe ori digestie dificila, kilograme in plus si mult timp petrecut de doamne in bucatarie. Dar ce-ar fi ca anul acesta sa-ti surprinzi familia, iubitul sau prietenii cu un meniu raw vegan, sănătos, usor de pregatit si plin de gust? Asadar pentru Craciunul acesta RawCoco iti propune un meniu de 5 stele raw vegan din care sa nu lipseasca nici un preparat traditional!
Workshopul Rawcoco de gătit este unul interactiv in care vei dobândi principiile preparării celor mai gustoase feluri raw vegan, specifice Crăciunului. Atât la nivel teoretic cat si practic. Fiecare participant va fi implicat in activitatea de gătit si, implicit, de degustare.
Daca te-ai întrebat măcar o singura data unul din următoarele lucruri, atunci Workshopul RawCoco este locul in care vei afla toate răspunsurile:
Toate acestea, dar si multe alte informatii legate de o nutritie sănătoasă se vor regăsi intre temele workshopului “Bunatati de Craciun in stil raw vegan”. Cunoaşterea aduce plus valoare atunci cand este pusa in practica, deci cand o experimentam! Aşa ca, hai si tu in universul raw vegan sa experimentam împreună!
Bunatatile de Craciun in stil raw vegan pe care le vom prepara impreuna iar apoi le vom degusta si lua la pachet dupa workshop sunt:
Salata de boeuf
Humus fara naut
Icre raw vegan
Chifteluţe raw vegan
Sarmalute raw vegan
Cozonac raw vegan
Aceste feluri sunt atât de gustoase încât cu greu veti simţi diferenta intre felurile gătite si cele crude.
Informatii suplimentare:
Data: 9 decembrie 2015, intre 18.00 – 22.00 // Durata workshopului: 4 ore
Locuri limitate: 8 persoane // Investiţia: 500 lei
Locaţie: RAWCOCO, Str. Constantin Aricescu, Nr. 50A, Sect.1
Modalitate de înscriere. Inscrierea se poate face prin achizitionarea si rezervarea locului aici:
Deoarece locurile sunt limitate, consideram valida înscrierea la workshop prin achitarea integrala a participării sau a unui avans de 50%. Tel. pentru informatii suplimentare: 0743.032.228
Workshopul este susţinut de Anca Alungulesei, fondator RawCoco, consilier nutriţionist si specialist in deserturi raw-vegane si in programe de sucuri terapeutice din legume si fructe. Iata cum a fost la workshopul interactiv de luna trecuta, pe care l-am organizat la RawCoco “Lactate si branzeturi raw vegan”.
Condiţii de participare. Deoarece locurile sunt limitate (maxim 8 persoane) avansul trebuie achitat pentru a putea avea locul rezervat la workshop. O alta condiţie de participare este sa veniţi la workshop cu stomacul gol deoarece avem multe feluri de gustat si savurat 🙂
Sa ne vedem cu bine si sa aveti pofta de bunatati cat mai sanatoase si gustoase 🙂
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.