Acest topping raw vegan de ciocolata poate face diferenta intre un desert bun si unul spectaculos. De fiecare data cand servim o prajitura sau o felie de tort raw vegan, gustul desavarsit al desertului este dat de topping-ul cu care asezonat desertul. Se pare ca, de fiecare data, desertul se termina primul iar, la final, topping-ul este cel care ramane si, astfel, se prelungeste placerea desertului delicios care tocmai s-a terminat.
Pentru aceasta placere prelungita din farfurie, vreau sa va impartasesc astazi reteta topping-ului raw vegan de ciocolata. Si pentru ca este raw vegan, adica fara foc, fara zahar, fara lapte si fara faina, avem “voie” la extra topping cu plus de savoare si gust.
Mod de preparare:
Blenduim cacao, vanilia şi siropul de agave. Setatam apoi blender-ul pe viteză mică şi turnam încet uleiul. Adăugam progresiv si apă călduţa până obţinem consistenţa dorită. Se păstrează la temperatura camerei sau se depoziteaza in frigider. Il putem pastra cel putin 2 zile. Atentie! Ce ramane pe vasul blenderului, nu se arunca niciodata! Se manaca, evident…cu lingurita sau cu degetul:) Asa, ca in copilarie, cand gatea mama si noi asteptam sa vedem ce vase trebuie sa mai „curatam” 🙂
Sfatul degustatorului:
Acest topping gustos si delicios îl puteţi pune peste orice desert cu care doriţi sa va delectaţi (îngheţată raw vegana, tort raw vegan, prăjituri, budinci).
Sunteti in pana de idei si nu stiti la ce deserturi s-ar potrivi acest topping? Noi, la RawCoco, impodobim cele mai bune deserturi raw vegane cu topping-uri delicioase. Va las si voua o lista inspirationala aici 🙂
Sa avem pofte sanatoase de deserturi fara foc si fara zahar 🙂
Pe curand,
Anca
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.