Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Supă rece Gazpacho, reţetă rapidă de vară!

Ingrediente

  • 2 roșii
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras
  • 1/2 ceapă roșie
  • 2 căței de usturoi
  • sucul de la o lămâie
  • verdețuri
  • sare și piper
  • 1/2 cană de apă (opțional)

Modalitati de Preparare

Gazpacho este o supă rece din legume tradițională din Andaluzia (Spania), foarte populară în zilele fierbinți de vară. În afara faptului că este răcoritoare, această supă este bogată în fitonutrienți, are puține calorii și, datorită cantității mari de apă, hidratează organismul.

Spălați ingredientele sub jet de apă rece. Decojiți roșiile, tăiați restul legumelor în bucăți mari și apoi pregătiți blenderul pentru procesarea lor. Noi folosim blenderul Vitamix, cu vasul cu lamă umedă, care nu încălzește alimentele în timpul procesării. Adăugați pe rând toate ingredientele în vazul blenderului, asezonați cu verdețuri, sare, piper și sucul de la o lămâie, apoi procesați timp de 1-2 minute, până obțineți o compoziție omogenă. Dacă doriți ca supa să fie mai subțire, puteți adăuga jumătate de cană de apă rece.

Turnați supa într-un recipient adânc (bol sau pahar) și decorați-o cu castravete și ardei tăiați cubulețe. Poftă bună!

Supă Gazpacho răcoritoare

 

Sursa foto: Shutterstock

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre
Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2018 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Privacy Policy Settings