Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Sucuri Naturale Pentru Scaderea Colesterolului

Ingrediente

  • Portocale: 1 buc
  • Mere: 1 buc
  • Lămâie: ½ buc
  • Sfecla: ½ buc

Modalitati de Preparare

Exista foarte multe retete de sucuri naturale cu beneficii mari asupra organismului iar astazi iti propun o reteta de suc pentru scaderea colesterolului. Chiar daca nu aveti probleme cu colesterolul, aceste sucuri naturale pot fi consumat de oricine deoarece sunt pline de nutrienti si vitamine. Aceasta reţeta se poate pregăti acasă, foarte uşor. Avem nevoie de câteva fructe si legume si un storcător profesional prin presare la rece. Acestea fiind spuse, sa dam drumul la treaba 🙂

Sucurile pe care le facem la RawCoco sunt obtinute prin presare la rece folosind storcatorul Kuvings (viteza de 60 rpm), pentru ca in acest fel obtinem maxim de nutrienti si vitamine.

Aparatura: Kuvings, storcător prin presare la rece. Detalii despre acest aparat si beneficiile presarii la rece, găseşti aici.

Pregătire anterioara: Se curata portocala, lamaia si sfecla de coaja. Merele se spala foarte bine sub jet puternic de apa. In momentul in care avem toate ingredientele pregătite, le introducem pe rand in storcător. Unul din avantajele storcătorului Kuvings este faptul ca stoarce inclusiv citricele, nu doar rădacinoase sau frunzoase. Deci, pentru a stoarce portocala si lămâia, nu mai avem nevoie de un alt aparat. Acestea se pot introduce întregi in storcător, deoarece gura de alimentare este foarte mare. Si, in doar 2 minute, sucul natural roşu este gata pentru a fi servit.

Cum îl consumam: Acest suc de fructe este energizant, datorita atât a citricelor cat si sfeclei, deci este perfect pentru dimineaţa. Este momentul când avem nevoie de cat mai multa energie pentru întreaga zi. Insa, daca aţi obţinut o cantitate mai mare de suc, se poate pastra in frigider. Recomandarea mea este sa-l pastrati in sticla de sticla.

Ce beneficii primesc de la acest sucCombinatia de mere, portocale, lămâie si sfecla este excelenta pentru scăderea colesterolului. Astfel, o soluţie la îndemâna oricui sunt sucurile din legume si fructe.

Sucuri naturale marca RawCoco stoarse prin presare la rece cu storcatorul Kuvings

Citricele, in general, sunt recomandate pentru scăderea colesterolului, datorita conţinutului mare de vitamina C insa si sucul de sfecla roşie ajuta la scăderea colesterolului, reducând astfel mult riscul de a face boli cardiovasculare.

Sucul de sfecla este unul dintre cele mai valoroase sucuri care ajuta la generarea de globule roşii si la tonifierea generala a sângelui. Daca nu aţi mai băut suc de sfecla pana acum, adaugaţi o cantitate mai mica pentru început, deoarece sfecla este puternica si are efect detoxifiant asupra ficatului. Insa, pe măsură ce va obişnuiţi cu gustul si corpul se obişnuieşte cu efectul puternic al sucului de sfecla, puteţi mari cantitatea de sfecla.

Sa aveţi pofta si nu uitati ca sucurile naturale sunt adevărata „Sănătate la Pahar”.

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings