Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Sucul natural pentru conservarea frumusetii naturale

Ingrediente

  • 1 ardei gras galben (curat de sâmburi)
  • 1 ardei gras roşu (curăţat de sâmburi)
  • 2 morcovi
  • 1 vârf de linguriţă de MSM

Modalitati de Preparare

Sucul natural pentru conservarea frumusetii naturale este special conceput pentru a pastra ceea ce deţinem deja. Ştim cu toţii că intotdeauna e mai bine sa conservăm ceea ce avem déjà decât să tratăm ulterior sau să regretăm că nu am fost mai atenţi cu corpul nostru.

Când spun frumuseţe, ma refer la păr, piele şi unghii. De câte ori ziua începe prost pentru că părul nu ne stă într-un anumit fel, este lipsit de stralucire ori ne cade sau avem nevoie de un corector pentru piele pentru că a apărut o pată sau un coş. Nu mai spun ce frustrant este să-ţi crească unghiile, să ai grijă de ele în fiecare zi şi, la un moment dat, din senin, să ţi se rupă una. Astfel, eşti nevoit să-ţi tai toate unghiile şi parcă ai senzaţia că ai “muncit” degeaba să le creşti. Parcă sună cunoscut, nu?:)

Dar iată că astăzi vă împărtăşesc un truc 🙂 Se spune ca frumusetea vine din interior si chiar asa si este: atat la propriu cat si la figurat. Pentru ca frumuseţea noastră este în strânsă legătură cu gradul de mineralizare a organismului. Ce înseamnă asta? Atunci când corpul pierde minerale, primele efecte sunt mai mut decât vizibile: pielea are un aspect îmbătrânit, părul cade mai mult decât este normal iar unghiile devin casante şi moi.

Astfel, sucul natural pentru conservarea frumuseţii naturale are 3 ţinte: pielea, părul şi unghiile. Una din carenţele de care suferim în momentul în care observăm schimbarile la par, unghii si piele, cand toate acestea nu arată atât de bine pe cat ar trebui cauza este lipsa de siliciu şi de sulf. Practic aceste semne evidente reprezintă răspunsul organismului că ceva nu funcţionează bine şi trebuie să acţionăm.

La persoanele cu un stil de viaţă nesănătos, concentraţia de siliciu din organism scade cu o viteză foarte mare, iar odată cu pierderea siliciului, organismul se degradează cu o viteză direct proporţională. Primul simptom, atunci când siliciul este deficitar în organism, este incapacitatea organismului de a asimila calciul, fosforul şi magneziul. Apoi, cea care are de suferit este pielea, care devine uscată, îmbătrâneşte prematur şi îşi pierde elasticitatea. Rând pe rând, părul, unghiile, oasele şi articulaţiile sunt slăbite şi devin vulnerabile la boli, datorită lipsei de siliciu.

O modalitate naturală dar şi un obicei extrem de sănătos este acela de a introduce în alimentaţia zilnică sucuri naturale stoarse prin presare la rece, insa nu orice fel de suc. Pentru că organismul ne semnalează lipsa de siliciu şi sulf, atunci eu vă propun să le introducem pe amândouă în sucul de astăzi:)

Sucul natural de astazi este extrem de bogat în siliciu, atât de necesar unghiilor şi părului. De asemenea, canalele lacrimale şi glandele sebacee au de asemenea mult de câştigat de pe urma consumării acestui suc. Combinaţia dintre ardei gras cu morcovii este un adjuvant important pentru vindecarea petelor de pe piele pentru că ajutăm organismul în procesul de curăţare. În momentul în care combinăm sursele natural de siliciu cu cele de sulf, rezultatele sunt cu atât mai spectaculoase.

În natură găsim sulful în MSM (Metilsulfonilmetan) şi se găseşte în oceane şi apa de ploaie. MSM-ul este un produs secundar al algelor care cresc în oceane, care apoi este evaporat în aer, nori, care se transformă în ploaie şi acesta cade pe pământ hrănind toate formele de viaţă. Însă, din cauza poluării, apa de ploaie nu mai reprezintă o sursă atât de sigură de sulf. De aceea, vă recomand să suplimentaţi alimentaţia zilnică cu MSM pudră pe care o puteţi pune în paharul de apă pe care-l beţi dimineaţa, la trezire. Eu am ales să include MSM-ul în sucul natural de astăzi.

Storcator Kuvings presare la rece

Voi folosi, ca de obicei, storcătorul prin presare la rece Kuvings. Datorită tehnologiei inovative, acest storcător stoarce lent, astfel că nu încălzeşte ingredientele şi, astfel, nu distruge nutrienţii şi vitaminele. Este foarte important acest lucru deoarece, dacă vă iese o cantitate prea mare de suc şi nu îl consumaţi pe tot, restul se păstrează într-o sticlă de sticlă. Îl puteţi servi în cursul zilei, la birou sau chiar a doua zi fără grija că va fi un suc golit de nutrienţi.

Introducem progresiv toate legumele în storcător şi, abia la final, când sucul este gata, punem MSM-ul.

Vă doresc să aveţi o zi minunată şi să vă bucuraţi de Sănătate la Pahar!

Pe curand,

Anca

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings