Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Suc diuretic de primăvară

Ingrediente

  • 1 pumn de pătrunjel
  • 150 g de frunze de spanac
  • ½ de castravete
  • 2 mere
  • ¼ de lămâie
  • cuburi de gheaţă pentru servire

Modalitati de Preparare

Dacă te simţi puţin balonat, ai făcut excese alimentare sau ai nevoie de o detoxifiere rapidă de primăvară, încearcă acest minunat suc diuretic de primăvară. Pătrunjelul este un diuretic eficient care ajută la uşurarea retenţiei de lichide, mărul este un detoxifiant excelent iar frunzele de spanac vă vor energiza. Impreună au efecte miraculoase.

Storcator Kuvings presare la rece

Se introduc, pe rând, ingredientele în storcătorul Kuving. De fiecare dată când avem de stors frunze este bine stoarcem întâi lămâia, deoarece împiedică oxidarea sucului. Celelalte ingrediente se alternează. Ajutaţi-vă de castravete şi mere ca să împingeţi pătrunjelul şi spanacul. Datorită stoarcerii lente pe care o efectuează Kuvings, nutrienţii, vitaminele şi enzimele se păstrează intact în sucul obţinut. La final, asezonaţi cu cuburile de gheaţă.

Beneficii pentru sănătate:
Spanacul este plin de fier, vitamina C şi acid folic, care menţin sănătatea celulelor sangvine, lucru care îl face să combată oboseala. De asemenea, este bogat în clorofilă, substanţă care, alături de fibrele din acest suc, purifică şi detoxifică organismul foarte eficient.
Pentru că lună martie este plină de surprize, am şi o veste bună pentru voi. Storcătorul Kuvings are un preţ promoţional, până pe data de 31 martie. Detalii despre promoţie găsiţi aici.

P.S. Nu uitaţi că duminică, 20 Martie, ne vedem la Romexpo, la Conferinţa Sănătate la Pahar pe care o organizez în cadrul Raw Generation Expo. Intrarea este gratuită însă, pentru a putea participa este nevoie să vă înregistraţi aici, deoarece locurile sunt limitate: http://distribuie.link/InscriereSanatateLaPahar.

Până data viitoare, vă transmit un gând luminos şi energie pozitivă♥

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings