Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Suc de dovlecel cu mentă

Ingrediente

  • 1 dovlecel mic
  • o rădăcină de ghimbir
  • ¼ de lămâie
  • o mână de frunze de mentă

Modalitati de Preparare

Calciul este indispensabil vieții, având un rol esențial în menținerea solidității oaselor, funcționarea celulelor nervoase și musculare și reglarea metabolismului. Lipsa de calciu este asociată cu lipsa de magneziu, deoarece împreună mențin echilibrul organismului. Magneziul joacă un rol important în accelerarea rezistenței organismului la stres și în transformarea zahărului din sânge în energie. Este foarte important să avem griă la deficitul de aceste minerale din organism deoarece se poate produce un dezechilibru general. Lipsa lor se manifestă, în cazuri ușoare, prin amorțeala membrelor, agitație, convulsii, spasme musculare și dereglări menstruale, iar în cazuri mai grave prin insomnie, stări depresive, hipotensiune și chiar semnele ale osteoporozei.

Pentru a suplimenta doza de calciu și magneziu din organism, astăzi vă propun un suc presat la rece din dovlecel și mentă. Dovleceii sunt o sursă excelentă de vitamine (A, B, C) și minerale, au multă apă și fibre și reprezintă un excelent pansament gastric. Chiar dacă nu conțin o cantitate foarte mare de calciu, ajută la asimilarea lui printr-o cantitate mare de magneziu.

Storcator Kuvings presare la rece

Se introduc toate ingredientele de mai sus în storcătorul Kuvings, începând cu lămâia, deoarece aceasta împiedică oxidarea. Introduceți dovlecelul cu tot cu coajă, deoarece aceasta este plină de nutrienți. Datorită stoarcerii lente pe care o efectuează Kuvings, nutrienţii, vitaminele şi enzimele se păstrează intacte în sucul obţinut. Sucul obținut se bea imediat deoarece oxidează foarte repede.

Beneficii pentru sănătate:
Consumat dimineața, sucul de dovlecel are rezultate extraordinare în normalizarea tranzitului intestinal și tratarea constipației. Conținutul mare de vitamina A îl recomandă pentru tratarea afecțiunilor oculare iar antioxidanții ajută în lupta cu îmbătrânirea și cancerul.

Pe toată durata lunii aprilie, storcătorul Kuvings are aplicată o reducere de 550 lei. Dacă vrei să-ţi faci cel mai frumos cadou de Paşte, profită de această ofertă! Află toate detaliile aici.

Până data viitoare vă doresc să aveţi poftă de #SanatateLaPahar!

Sursa foto: archanaskitchen.com

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings