Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Spirulina. Cel mai complet superaliment

Spirulina este considerată de medici nutriționiști și oameni de știință din toată lumea ca fiind cel mai puternic superaliment sau „cel mai bun superaliment al viitorului”. Este o algă viu colorată, de culoare verde-albăstrui, care crește adesea în lacuri sau iazuri, prezentă pe Pământ de câteva milioane de ani.

Spirulina este o sursa de proteina completa (60-65%) și contine toți cei 8 aminocizi esențiali pentru organism, fiind mult mai ușor de digerat de stomac decât carnea roșie sau soia. Este extrem de bogata în vitamine (de la vitamina A până la vitamina E), fier, potasiu și calciu. De asemenea, spirulina este o sursă extraordinară de carotenoide (beta-caroten și xantofile), cu puternice proprietăți antioxidante. 10 grame de spirulină au, în medie, următoarele valori nutritive:

Valoare energetică 159 kcal
Proteine 6,3 g
Glucide 1,6 g
Grasimi 0,7 g
Fibre 0,2 g
     de Sodiu 0,1 g
Clorofilă 0,17 g

Spirulina este o bogata sursa de nutrienti, inclusiv complexul de vitamina B, mangan, zinc, cupru, fier, seleniu si acid gamma linoleic GLA. Datorita capacitatii sale de a stimula sistemul imunitar, spirulina poate avea efecte antivirale, antialergice si anticancer.

Spirulina ajuta atat la îmbunătățirea digestiei cat și la detoxifierea organismului. Poate fi un ajutor de nădejde în pierderea naturală și sănătoasă a kilogramelor în plus, scaderea colesterolului și a tensiunii arteriale.

Cum se folosește spirulina?

Spirulina este disponibilă în mai multe forme, cel mai des sub formă de pulbere sau tablete. Poate fi integrată ușor în sosuri pentru salate, supe nutritive, smoothie-uri pline de energie sau pentru cei care nu au o problemă cu gustul și mirosul de spirulină (de algă), în cure de maximum 90 de zile a câte 1 – 4 tablete pe zi.

Datorită multitudinii de beneficii a acestei alge marine, noi, la RawCoco, folosi pudra de spirulină în unele din băuturile din programul Detox Happy Body. De asemenea, puteți cumpăra spirulină din magazinul nostru online, livrăm în toată țara:

spirulina-pudra-organica

SPIRULINA ORGANICĂ PUDRĂ

spirulina-tablete-organic

SPIRULINA ORGANICĂ TABLETE

Sursa foto: Shutterstock

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings