Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Sos de caramel fără foc

Ingrediente

  • ½ cană de caju hidratat peste noapte;
  • ½ cană de curmale hidratate;
  • 2 linguri de miere sau sirop din arțar și agave;
  • 1 lingură de unt de cocos;
  • 1 linguriță de vanilie;
  • 1 vârf de linguriță de sare.

Modalitati de Preparare

Pentru mijlocul de săptămânii venim cu o idee de #cevadulce care să acompanieze fructele și care se pregătește în numai câteva minute: sos de caramel. Un deliciu pentru papilele gustative, sosul de caramel este, după cum v-am obișnuit, nepreparat termic și nu conține zahăr, lactoză sau gluten. Se servește cu felii de mere, pere sau orice alte fructe vă sunt pe plac.

Acest sos se prepară cu ajutorul Vitamix, în care adăugați toate ingredientele de mai sus, după care blendați până la omogenizare. În cazul în care sosul are o consistență prea groasă, mai puteți adăuga puțină apă. De asemenea, dacă vă place gustul de caramel sărat, puteți adăuga mai multă sare la preparare. Înainte de servire, lăsați la rece cel puțin 1 oră. Poftă la #dulce!

Sursa foto: nourishingmeals.com

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre
Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2018 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Privacy Policy Settings