Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Smoothieul, micul dejun ideal cu mari beneficii pentru organism

Ingrediente

  • 2 pere, spălate foarte bine
  • 2 linguriţe de seminţe de in hidratate cel putin 4 ore
  • 1 lingurita de maca pudra
  • 2 tije de apio
  • 300 ml de apa

Modalitati de Preparare

Despre micul dejun se vorbeşte mereu. Despre cat este de important pentru organism dar si cat de mult dauneaza lipsa lui. Insa nimeni nu te invata cum sa faci sa nu pleci de acasa cu stomacul gol. Ce te faci cand te trezeşti de dimineaţă si pur si simplu nu-ţi este foame? Si, oricât te-ai strădui sa mananci ceva dimineata, pur si simplu nu reuşeşti. Sunt suficiente doar câteva dimineţi in care pleci pe nemâncate de acasă si gata. Obiceiul prost s-a instalat deja. Insa, din punctul meu de vedere, oricum organismul nu este pregatit pentru un mic dejun copios. Practic, organele interne nu s-au trezit. De aceea, nu trebuie sa-l agresam cu mancaruri grele, cu prajeli sau cu prajituri de dimineata. Sa-i dam un ragaz de cateva ore, astfel incat sa aiba timp sa se „trezeasca” si sa se detoxifice.

De aceea, astăzi îţi propun un exerciţiu pe care-l poţi face dimineaţa, măcar o săptămâna. Începe-ţi ziua cu un smoothie. Pe lângă faptul ca smoothieurile sunt băuturi complete, deoarece conţin fibra, omega 3, vitamine si minerale sunt si foarte săţioase. Deci, îţi vor tine si de foame pentru câteva ore bune. Si daca îţi prepari o cantitate prea mare pe care nu o poţi bea înainte de a pleca de acasă, o poţi pune într-o sticla de sticla pe care o iei cu tine in periplul zilei ce tocmai ti s-a deschis in fata. Chiar îţi recomand sa îţi prepari de fiecare data o cantitate mai mare de lichid astfel încât sa fii “nevoit” sa-l iei cu tine la birou sau la şcoală. După o perioada, deja va deveni obişnuinţa.
Insa, sa revenim la reţeta pe care ţi-o propun astăzi. Acest smoothie, pe lângă faptul ca este săţios, ajuta si la detoxifierea naturala a organismului. Si ce poate fi mai sănătos ca, după perioada “aglomerata” de felurite bucate din perioada sărbătorilor, sa ne relaxam organismul cu ajutorul hranei lichide, in cazul de fata, a smoothie-urilor.

Vitamix PRO 500

Bineînţeles, prietenul meu Vitamix este cel care ma ajuta in fiecare zi, cand îmi prepar un smoothie hrănitor si delicios. Fiind un aparat cu putere foarte mare, in mai putin de 30 de secunde ajunge de la 24.000 rotaţii pe minut, cremozitatea tuturor băuturilor este deosebita iar vitaminele si mineralele se păstrează intacte.
Acum, dupa ce avem toate ingredientele pregătite, le introducem pe toate in vasul blenderului. Dam drumul la aparat si in mai putin de 30 de secunde, băutura este gata. Va mai impartasesc un tips! Pentru un plus de savoare, adaugaţi 2-3 cuburi de gheata in blender, o data cu ingredientele.
Va doresc o zi uşoară si sa aveţi, in fiecare zi, pofta de #SanatateLaPahar 🙂
Pe curând,
Anca

P.S. In reţeta video filmata pentru Romania TV, aveţi mai multe detalii despre ingrediente si modalitatea de preparare.

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2021 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings