Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Smoothieul cu superalimente sustinator de efort fizic

Ingrediente

  • 2 linguri de germeni de grau
  • 1 banana mare tăiată
  • 1 lingura de seminţe de in
  • 1 varf de linguriţă de drojdie de bere
  • sucul de la 1 lămâie verde
  • sucul de la o portocala
  • apa purificata (daca se doreşte)

Modalitati de Preparare

Smoothieul cu superalimente sustinator de efort fizic este o modalitate excelenta de a consuma superalimente cu superputeri pentru organism. Pentru ca astăzi folosim superalimente, cum sunt germenii de grau, drojdia de bere si seminţele de in. Ştim deja ca, înainte de a merge la sala, nu putem manca insa avem nevoie de ceva care sa ne susţină efortul fizic. Aşa ca, va recomand sa încercaţi acasa reţeta smoothieului cu superalimente susţinător de efort.

Germenii de grau sunt partea cea mai nutritiva a bobului de grau. Ei sunt foarte bogaţi in nutrienţi: sarurile minerale (fier si magneziu), proteine complete, oligoelemente (cupru, zinc, magneziu, vitaminele A, B, C, E) dar si cantităţi însemnate de vitamina C. Reprezintă un aliment echilibrat pe care ar trebui să-l consumam zilnic. Are efecte terapeutice crescute in reumatism, guta, artrita avansata, stări depresive, probleme digestive. Germenii de grau pot fi introduşi in salate, sosuri sau in smoothies, aşa cum vom proceda noi astăzi. In combinaţie cu bananele, obţinem un smoothie susţinător de efort fizic. In combinaţie cu sucul de portocale, lămâie, seminţele de in si drojdia de bere vom obţine o băutură perfecta, cu care sa ne energizam înaintea exerciţiilor fizice. Si seminţele de in conţin acizi graşi esenţiali, extrem de benefici pentru inima.

Drojdia de bere, extrem de bogata in vitamina B si minerale, este un adaos excelent in băuturile energizante, pentru creşterea vitalităţii. Drojdia de bere este un aliment miraculos datorita combinaţiei echilibrate de substanţe minerale rare, uşor asimilabile. Prin conţinutul sau ridicat de proteine si prin natura acizilor pe care-i conţine, joaca un rol protector pentru ficat. Este foarte recomandata in anemii si excelenta pentru sportivi, cărora le măreşte rezistenta la oboseala, uşurând eliminarea de toxine.Smoothieul sustinator de efort

Ingrediente Smoothieul cu superalimente sustinator de efort fizic

Pregătire anterioara: seminţele de in se macină într-o râşnita, pana se transforma într-o faina. Este important sa procedam astfel deoarece, daca le înghiţim sub forma de seminţe, la fel se vor elimina. Deci vom putea beneficia de toţi nutrienţii acestor seminţe minunate.

Pasul 1: Stoarcem lămâia si portocala cu ajutorul storcătorului Kuvings pana obţinem sucul de la cele 2 fructe

Smoothieul sustinator efortPasul 2: Schimbam sita de stors cu accesoriul special pentru smoothie si îngheţată. Punem sucul obţinut la pasul 1 in storcător peste care adaugăm germenii de grau, seminţele de in si banana in blender. Putem sa mai adaugăm si apa purificata, daca vrem sa obţinem o cantitate mai mare de smoothie. Dam drumul la aparat, lăsam sa se blenduiasca (cu capacul pus) si când este gata eliberam smoothieul in pahar.

Avantajul de a avea un Kuvings in casa este ca putem prepara atât sucuri naturale stoarse prin presare la rece cat si smoothie-uri. Toate cu aceleaşi aparat. Practic avem 2 in 1, aşa cum ne place noua 🙂 Mai mult decat atât, tehnologia inovatoare Kuvings ne permite sa obţinem maximul de nutrienţi si vitamine prin stoarcerea sau blenduirea fructelor si a legumelor. Acesta este si motivul pentru care noi, la RawCoco, folosim acest aparat atât pentru sucuri stoarse din Programul RawCoco Detox Happy Body. Aici aveti mai multe retete usoare de sucuri si smoothieuri naturale pe care le puteti pregati acasa.

Va las acum, ca trebuie să-mi savurez smoothieul si după tasta fug la sala 🙂 Insa, abia aştept să-mi spuneţi cum va ieşit si vouă noua mea reţetă din “Jurnal de Sănătate la Pahar – Smoothieul cu superalimente susţinător de efort fizic

Nu uitaţi ca sucurile si smoothie-urile naturale din legume si fructe sunt adevarata “Sănătate la Pahar”.

See u soon,

Anca

 

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2021 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings