Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Smoothie depurativ care arde grasimile

Ingrediente

  • 1 pahar de apă filtrată
  • 1 kiwi
  • 8 frunze de spanac
  • 2-3 frunze de salată verde
  • cateva fire de patrunjel
  • 1 lingură de miere sau îndulcitor natural (dacă îl vreţi mai dulce)

Modalitati de Preparare

Băuturile verzi sunt o sursă bogată de vitamine și minerale care ajută organismul la arderea grăsimilor. Pe lângă faptul că sunt o modalitate ușoară de a încorpora legumele şi fructele în dieta noastră zilnică, ele sunt minunate pentru că ajută organismul să elimine kilogramele în plus, dar sunt extrem de benefice şi la eliminarea din organism a toxinelor şi a substanţelor nefolositoare (deşeuri, celule deteriorate, alergeni).

Este important să încercați să folosiţi, de câte ori aveţi ocazia, legume şi fructe ecologice pe care să le spălaţi extrem de bine înainte de a le folosi în smoothie-uri sau sucuri. Igiena fructelor şi a legumelor este foarte importantă deoarece, în momentul în care le stoarcem, riscăm ca, o dată cu sucul stors să ingerăm şi substanţele cu care sunt stropite aceste legumele şi fructele (substanţe pentru ca acestea să reziste cât mai mult timp, de la momentul recoltării până la cel al vânzării).

Astăzi vă voi face cunoştinţă cu una dintre băuturile verzi care sunt foarte eficiente prin proprietățile lor deoarece ajută la depurarea naturală a organismului, la arderea grăsimilor și pierderea în greutate într-un mod natural.

Smoothie de kiwi, spanac și salată

Pentru conținutul său ridicat de clorofilă, fibre, vitamina C, antioxidanţi, este o opțiune diuretică excelentă, care vă permite să pierdeţi în greutate și totodată ajută la arderea grăsimilor. Acest smoothie oferă mulţi nutrienţi și beneficii, cum ar fi faptul că îmbunătăţeşte digestia și are efect antistres.

Spalăm spanacul, patrunjelul şi salata, decojim kiwi-ul şi le adăugăm pe toatem progresiv, în storcătorul Kuvings. De data aceasta folosim setul de accesorii pentru smoothie in loc de sita pentru suc stors prin presare la rece. Pentru a amesteca cât mai bine ingredientele, ţinem închis dupul cuvei şi, la final, lăsam smoothieul să curgă în pahar. Mie personal îmi place foarte mult acest acest storcător deoarece este, de fapt, un 2 în 1. Îl pot folosi şi pe post de storcător dar şi pe post de blender. După ce am amestecat bine ingredientele şi am turnat smoothieul în pahar, adaugăm mierea sau îndulcitorul şi amestecăm cu o lingură de lemn direct în pahar.

Vă recomand să-l beţi dimineaţa, de cel puțin de 3 ori pe săptămână. Cu această băutură beneficiaţi de toată energia naturii concentrată într-un pahar de smoothie verde. Dacă doriţi rezultate vizibile de slăbire şi detoxifiere vă recomand să încercaţi nou Meniul de Slăbire şi Detoxifiere, proaspăt ieşit din laboratorul de la RawCoco sau Detox Happy Body.

Cu drag si sa aveti parte de #SanatateLaPahar!

Anca

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings