Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Smoothie bogat în fibre

Ingrediente

  • un măr bine spălat fără cotor şi tăiat în bucăţi mai mici
  • o pară fără cotor şi tăiata în bucăţi mai mici
  • o lămâie fără coajă şi fără sâmburi (curăţaţi lămâia bine, astfel încât să nu rămână nimic din partea albă, căci, astfel, va ieşi smoothieul amar)
  • 2-3 tulpini de apio
  • 150 g de salată
  • 100g de spanac
  • 250 g de apă rece de la frigider
  • Un vârf de sare ne iodată
  • Opţional, câteva cuburi de gheaţă

Modalitati de Preparare

Salată verde este este o leguma foarte versatilă ce rezultă a fi extrem de delicioasă, nu numai în salate ci şi în supe creme sau chiar smoothie-uri. Salata este o plantă erbacee bogată în nutrienţi și clorofilă ce ajută la alcalinizarea și detoxifierea organismului, în principal a ficatului. Mai mult decât atât, salata reprezintă o importantă sursă de vitamine A, C şi E dar și minerale – potasiul, magneziu, fosfor, fier, calciu și siliciu. Conţine foarte puţine calorii şi favorizează procesul de digestie.

Aşa cum spuneam mai devreme, toţi suntem obişnuiţi să consumăm salata în… salată 🙂 Însă puţini dintre noi o folosesc şi în smoothie-uri hrănitoare, bogate în fibre. Aşadar, astăzi vom prepara un delicios smoothie plin de nutrienţi şi în special de fibre care poate fi o soluţie minunată pentru micul tău dejun şi nu numai.

Storcator Kuvings presare la rece

Pentru a prepara acest smoothie, pregătim storcătorul Kuvings şi sita specială pentru smoothie. Introducem în vasul storcătorului mărul, para şi apio şi lăsam câteva secunde să se amestece, până se transformă într-o pastă. Apoi, adaugăm celelalte ingrediente (mai puţin gheata) şi mai amestecăm câteva secunde.

La final, va rezulta o băutură bogată în fibre datorită fructelor şi legumelor diferite pe care le-am folosit în reţetă. Iar lămâia este un antioxidant natural cu un bogat conţinut de vitamina C.

Acest smoothie este recomandat tuturor dar în special persoanelor care sunt intolerante la gluten, la lactoză, alergici la proteină animală, persoanelor care au diabet sau care îşi doresc să slăbească.

Atât pentru astăzi. Nu uitati ca, daca aveti intrebari, comentarii sau sugestii, astept parerile voastre cu mare drag! Va doresc să aveţi poftă de #SanatateLaPahar!

P.S. Toată luna aprilie, storcătorul Kuvings are aplicata o reducere de 550 lei. Aşa că, dacă vrei să-ţi faci cel mai frumos cadou de Paşte, poţi profita de această ofertă. Detalii aici.

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2021 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings