Mademoiselle Coco, Serial Online de Bucatarie Raw Vegană. EPISODUL 17 – Anca și Nicoleta Luciu vă arata cum sa pregatiti pască raw vegan, un desert pentru Sărbătorile de Paște.
Această pască nu conține lapte de origine animală, ouă și zahăr, și este un desert atât pentru copii cât și pentru adulți.
Rețeta din acest episod:
Aluat:
Crema de brânză:
Decor:
Blenderul cu care am lucrat la pregătirea Pascăi raw vegan se numeste Vitamix. Mai multe detalii despre acest aparat gasiti aici: http://rawcoco.ro/produs/vitamix-tnc-…
Anca Alungulesei este expert nutritie si trainer de alimentatie raw vegan dar si fondator RAWCOCO, prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania. Mai multe detalii si dulciuri raw vegan gasiti pe site-ul nostru: www.rawcoco.ro.
Pentru a fi la curent cu toate retetele si noutatile, nu uita sa te ABONEZI la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/c/rawcocoromania pentru a viziona mai multe clipuri din seria noastră de rețete de dulciuri si sucuri raw vegan.
Canalele noastre de comunicare:
http://www.rawcoco.ro
Facebook: https://www.facebook.com/RawCocoBucuresti/
Twitter: https://twitter.com/RawCoco_
Instagram: https://instagram.com/rawcoco_bucuresti/
Google+: https://plus.google.com/+RawcocoRomania
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Anca Alungulesei este primul autor din Romania care lanseaza o carte despre ”hrana cea mai inteligenta” pe care o putem alege: sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”.
Anca Alungulesei este fondator RawCoco, expert in nutritie si in sucuri terapeutice din legume si fructe, autor, trainer in alimentie raw vegan si gazda serialul online de bucatarie raw vegan, Mademoiselle Coco.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.