Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

Mademoiselle Coco Serial Online

MADEMOISELLE COCO – WORKSHOP RAWCOCO „CIOCOLATA FARA ZAHAR SI LACTOZA ” – EP. 19

25 iulie 2016

Dragii mei,

Asa cum v-am obisnuit, cel putin o data la o luna organizez un workshop de bucatarie raw vegan. De data aceasta, am pregatit impreuna cu cursantii mei, cel mai iubit desert: ciocolata. Si, pentru ca ne plac deserturile sanatoase, bineinteles ca am optat pentru ciocolata fara zahar, de lactoza si neprocesata termic. Astfel, aceasta ciocolata poate fi consumata fara grija atat de copii cat si de noi, toti cei care tinem la silueta 🙂

Va marturisesc sincer: aceasta este cea mai buna ciocolata pe care am gustat-o pana acum, si asta nu pentru ca am pregatit-o noi, in cadrul workshopului, ci pentru ca reteta este foarte echilibrata si ingredintele sunt foarte sanatoase. Nu uitati! Daca preparati aceasta ciocolata pentru a fi consumata de catre cei mici, inlocuiti complet pudra de cacao cu carob.

Iata ce ingrediente sunt necesare pentru prepararea retetei:

INGREDIENTE:
• Ulei de cocos: 125 gr
• Unt cacao: 125 gr
• Cacao cruda: 125 gr
• Carob: 60 gr
• Sirop de artar/ agave sau miere naturala (in functie de preferinte): 125 gr
• Vanilie: 1 vf.
• Scorţişoară: 1 vf
• Sare neiodata: 1 vf

DECOR: stafide, merişoare, goji, migdale, nuci

De multe ori m-ati intrebat cum se numeste aparatul pe care-l folosesc. Este vorba despre blenderul Vitamix. Mai multe detalii despre cum se foloseste acest aparat, gasiti AICI.

Pentru a vedea care sunt pasii si cum preparam ciocolata, va invit sa vizionati episodul 19 din serialul meu online de bucatarie raw vegan. Abia astept sa-mi povestiti cum v-a iesit noua reteta. Va rog sa nu tineti secretul doar pentru voi. Impartasiti-l si prietenilor vostri dragi cu un simplu share 🙂
Va multumesc,

Cu recunostinta si mult drag♥

Anca

Ciocolata raw vegan

Ciocolata fara zahar si lactoza

RawCoco

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre
Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.

CARTE{INVATA DESPRE SUCURILE NATURALE}

Anca Alungulesei este primul autor din Romania care lanseaza o carte despre ”hrana cea mai inteligenta” pe care o putem alege: sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”.

ANCA ALUNGULESEI{DESPRE MINE}

Anca Alungulesei este fondator RawCoco, expert in nutritie si in sucuri terapeutice din legume si fructe, autor, trainer in alimentie raw vegan si gazda serialul online de bucatarie raw vegan, Mademoiselle Coco.

Copyright © 2013 - 2017 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco