Mademoiselle Coco, Serial Online de Bucatarie Raw Vegana. EPISODUL 12 – Workshopul „Bunătăți de Crăciun în stil raw vegan” de pe 9 Decembrie 2015 a fost, ca toate workshopurile RawCoco, unul interactiv. Participanții au dobândit principiile preparării celor mai gustoase feluri raw vegan specifice Crăciunului, atât la nivel teoretic cât și practic.
Meniul raw vegan de Craciun, de 5 stele, pregătit în cadrul acestui workshop:
Reteta cozonac:
Ingrediente blat:
Ingrediente crema:
Mod de preparare:
Se mixeaza fulgii de ovaz pana ce se transforma in faina. Separat, se blenduiesc curmalele, smochinele si stafidele pana ce se devin o pasta asemanatoare cu gemul. Gemul se pune intr-un vas separat si se adauga progresiv impreuna cu untul de cocos peste faina de ovaz. Se amesteca toata compozitia pana ca consistenta unui aluat.
Blatul format se aseaza peste o folie alimentara si se modeleaza cu palmele.
Separat, se mixeaza nucile, mierea cacao, sucul de portocala si mirodeniile pana ce rezulta o crema.
Crema se aseaza uniform peste aluatul cozonacului , se presara stafidele si apoi se ruleaza.
Se lasa la congelator pentru aproximativ 2 ore, pana se intareste.
Sa aveti pofta 🙂
Workshopurile sunt susținute de Anca Alungulesei, fondator RawCoco, consilier nutriţionist și specialist în deserturi raw vegane și în programe de sucuri terapeutice din legume și fructe.
Anca Alungulesei, fondator RAWCOCO, prima cofetarie-ceainarie raw vegana din Romania. Mai multe detalii si dulciuri raw vegan gasiti pe site-ul nostru: www.rawcoco.ro
ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/c/rawcocoromania pentru a viziona mai multe clipuri din seria noastră de rețete de dulciuri si sucuri raw vegan.
Canalele noastre de comunicare:
http://www.rawcoco.ro
Facebook: https://www.facebook.com/RawCocoBucuresti/
Twitter: https://twitter.com/RawCoco_
Instagram: https://instagram.com/rawcoco_bucuresti/
Google+: https://plus.google.com/+RawcocoRomania
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Anca Alungulesei este primul autor din Romania care lanseaza o carte despre ”hrana cea mai inteligenta” pe care o putem alege: sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”.
Anca Alungulesei este fondator RawCoco, expert in nutritie si in sucuri terapeutice din legume si fructe, autor, trainer in alimentie raw vegan si gazda serialul online de bucatarie raw vegan, Mademoiselle Coco.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.