Mademoiselle Coco, Serial Online de Bucatarie Raw Vegana. EPISODUL 11 – Jojo si Mademoiselle Coco va invata cum sa preparati, fara foc, placinte pentru sezonul rece din dovleac, mar cu scortisoara, chiar la voi acasa.
Anca Alungulesei, fondator RAWCOCO, prima cofetarie-ceainarie raw vegana din Romania. Mai multe detalii si dulciuri raw vegan gasiti pe site-ul nostru: www.rawcoco.ro
ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/c/rawcocoromania pentru a viziona mai multe clipuri din seria noastră de rețete de dulciuri si sucuri raw vegan.
Canalele noastre de comunicare:
http://www.rawcoco.ro
Facebook: https://www.facebook.com/RawCocoBucuresti/
Twitter: https://twitter.com/RawCoco_
Instagram: https://instagram.com/rawcoco_bucuresti/
Google+: https://plus.google.com/+RawcocoRomania
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Anca Alungulesei este primul autor din Romania care lanseaza o carte despre ”hrana cea mai inteligenta” pe care o putem alege: sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”.
Anca Alungulesei este fondator RawCoco, expert in nutritie si in sucuri terapeutice din legume si fructe, autor, trainer in alimentie raw vegan si gazda serialul online de bucatarie raw vegan, Mademoiselle Coco.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.