Mademoiselle Coco, Serial Online de Bucatarie Raw Vegana. EPISODUL 13 – Anca Alungulesei si Ilinca Vandici va invata cum sa preparati, fara foc, un desert spectaculos pentru momente dragi din viata voastra: o crema raw vegan in trei straturi, cu aroma de caramel, ciocolata, mango sau fructe de padure!
Anca Alungulesei, fondator RAWCOCO, prima cofetarie-ceainarie raw vegana din Romania. Mai multe detalii si dulciuri raw vegan gasiti pe site-ul nostru: www.rawcoco.ro
ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/c/rawcocoromania pentru a viziona mai multe clipuri din seria noastră de rețete de dulciuri si sucuri raw vegan.
Canalele noastre de comunicare:
http://www.rawcoco.ro
Facebook: https://www.facebook.com/RawCocoBucuresti/
Twitter: https://twitter.com/RawCoco_
Instagram: https://instagram.com/rawcoco_bucuresti/
Google+: https://plus.google.com/+RawcocoRomania
Reteta din acest episod:
Crema de caramel:
Crema de ciocolata:
Crema de mango:
sau
Crema de fructe de padure:
Sa aveti pofta, asa cum am avut noi la filmare!
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Anca Alungulesei este primul autor din Romania care lanseaza o carte despre ”hrana cea mai inteligenta” pe care o putem alege: sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”.
Anca Alungulesei este fondator RawCoco, expert in nutritie si in sucuri terapeutice din legume si fructe, autor, trainer in alimentie raw vegan si gazda serialul online de bucatarie raw vegan, Mademoiselle Coco.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.