Mademoiselle Coco, Serial Online de Bucatarie Raw Vegana.
EPISODUL 20 – „INGHETATA RAW VEGAN PE BAT SI LA PAHAR”
In acest episod am ales sa prepar 2 tipuri de inghetata raw vegan, deoarece atat metoda de preparare cat si cea de servire este diferita. Astfel, cunoscand ambele metode de preparare, puteti opta pentru una dintre ele, in functie de timp, preferinta si placere!
Tineti cont de faptul ca pentru a prepara aceasta inghetata nu este nevoie sa investiti intr-o masina de inghetata, ci va puteti folosi de blenderul de bucatarie, cu conditia ca acesta sa aiba o putere mare, astfel incat sa poata mixa ingredientele.
In video am folosit blenderul Vitamix, despre caracteristicile caruia va dau detalii in acest episod. Mai multe detalii despre aparat, puteti gasi aici!
Reteta completa o gasiti aici
Pofta buna va doresc si astept impresiile si comentariile voastre in sectiunea de mai jos!
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Anca Alungulesei este primul autor din Romania care lanseaza o carte despre ”hrana cea mai inteligenta” pe care o putem alege: sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”.
Anca Alungulesei este fondator RawCoco, expert in nutritie si in sucuri terapeutice din legume si fructe, autor, trainer in alimentie raw vegan si gazda serialul online de bucatarie raw vegan, Mademoiselle Coco.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.