Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

„Sănătate la Pahar”, prima mea carte!

Iată că a venit momentul să fac marele anunţ. Sunt extrem de fericită, emoţionată şi recunoscătoare acum, când scriu aceste rânduri, deoarece, lângă mine, se află cartea mea, prima mea carte despre sucuri.

Dragilor, abia asteptam să fac acest anunţ. Acum câteva zile, a apărut pe piaţa din România, prima mea carte despre sucurile stoarse prin presare la rece. Este un proiect la care lucrez de mai bine de 2 ani, de când am descoperit care sunt, cu adevărat beneficiile sucurilor naturale stoarse prin presare la rece. Încă de atunci îmi doream, într-un fel sau altul, să vă împărtăşesc şi vouă care este convingerea mea despre sucurile naturale şi cum ne pot îmbunătăţi acestea stilul de viaţă.

cartea-sanatate-la-pahar-anca-alungulesei-1

Cartea “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas” s-a născut din dorinţa mea de a oferi tuturor un ghid practic prin care pot introduce sucurile în alimentaţia de zi cu zi. Conştientizând cât de important este, pentru organism, un suc natural, realizăm, de fapt, că aceasta poate fi o cale minunată de trecere de la starea organismului la “bunăstarea” acestuia.

Acest ghid practic nu se adresează doar persoanelor care consumă hrană crudă sau vegetariană, ci tuturor acelora care vor să optimizeze calitatea stilului lor de viaţă. Indiferent dacă o persoană mănâncă sănătos sau consumă hrană procesată, sucurile sunt cea mai bună variantă de a introduce cât mai multe legume şi fructe în alimentaţia zilnică. Astfel, beneficiem de cei mai valoroşi nutrienţi – vitamine, minerale, enzime şi clorofilă.

Când am început să lucrez la carte, mi-am dorit din start să fie un ghid practic şi nu doar o carte de reţete. Astfel că, în prima partea a cărţii, veţi învăţa care sunt beneficiile sucurilor naturale pentru organism, cum acţionează ele asupra acestuia, care este aportul de vitamine, minerale şi enzime. Într-un cuvânt, cum poate îmbunătăţi consumul de sucuri naturale, starea de bine a organismului. Tot în această parte, avem o secţiune de Q & A. Sunt răspunsuri la întrebările care pot apărea atât în drumul unui începător în ceea ce priveşte introducerea sucurilor naturale în alimentaţia zilnică sau pot apărea chiar în drumul unei persoane care face acest lucru de multă vreme.

cartea-sanatate-la-pahar-anca-alungulesei-2

În partea a doua a cărţii, vă propun 40 de reţete de sucuri din legume şi fructe, în diferite proporţii, care pot satisface toate gusturile, dar pot acţiona şi ca remedii naturale în multe afecţiuni. Fiecare reţetă este însoţită de beneficiile fructelor şi legumelor din compoziţia sa, dar şi de o sugestie de servire a fiecărui suc în parte. În plus, capitolul de reţete este structurat sub forma unui ghid de introducere a sucurilor din legume şi fructe, pas cu pas.

Ideea reţetelor din carte este să fie cât mai gustoase, astfel încât să vă placă, deoarece plăcerea cu care veţi bea în fiecare zi aceste sucuri constituie un aspect foarte important. Cu cât vă place mai mult un suc, cu atât vă veţi dori să testate cât mai multe combinaţii. Aceste reţete sunt create pe gustul meu. Însă voi, acasă, le puteţi adapta în funcţie de gustul şi preferinţele voastre.

cartea-sanatate-la-pahar-anca-alungulesei-3

Mai bine mă opresc aici insa, nu inainte de a va spune ca acesta este primul volum dintr-o serie de 3, sub denumirea de „Sanatate la pahar”. Deci, cat veti citi voi primul volum si veti experimenta toate retetele in propria voastra bucatarie, eu voi incepe sa lucrez la urmatorul volum. Dacă vă inspiră această carte şi vă doriţi să facă parte din colecţia voastră de cărţi inspiraţionale, o puteţi achiziţiona de aici, din librariile Humanitas si Carturesti sau de la orice punct de difuzare a presei din tara.

La final, vreau să îmi manifest recunoştinţa şi iubirea faţă de toţi cei care mă înconjoară şi cei care au contribuit la acest proiect minunat. Sper că stropul de cunoaştere pe care l-am pus în paginile acestei cărţi să ajungă la cât mai multă lume şi să ajute cât mai multă lume.

Vă doresc ca #SanatateLaPahar să devină obişnuiță pentru fiecare dintre voi!

Cu prietenie şi recunoştinţă,

Anca

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings