Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Retrospectiva lunii Iunie

Dragilor, astăzi se încheie prima lună de vară! ☀️ Chiar dacă la început am avut parte de câteva ploi, soarele și-a intrat în drepturi depline și a rămas pe cer ca un vestitor al zilelor călduroase pe plajă. Luna Iunie a fost una intensă la RawCoco, în care v-am dezvăluit trei surprize mari! Vă invit să le redescoperiți în cele ce urmează:

La începutul acestei luni am lansat noua platformă www.rawcoco.ro, cu un design fresh, aerisit și ușor de citit. În ultimele luni am lucrat la această nouă interfață, care este prietenoasă cu toate dispozitivele voastre, și am gândit o structură ușor de parcurs, pentru a ajunge rapid la rețete și articole, dar și la produsele din magazinul virtual RawCoco. Printre altele, am facilitat procesul de plasare a comenzilor, am adăugat funcționalitatea de wishlist (care permite salvarea produselor pentru mai târziu) și am rearanjat secțiunile importante, pentru a putea viziona rapid episoadele din Mademoiselle Coco sau detalii despre serviciile pe care le oferim.

Tot la începutul acestei luni am lansat și prima mea carte: „Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentația zilnică. Pas cu Pas„. Este un vis devenit realitate prin care îmi doresc să împărtășesc experiența mea tuturor celor care prețuiesc sănătatea și caută să și-o îmbunătățească zi de zi. Am structurat cartea în două părți: în prima am explicat cum funcționeaza mecanismele interne ale corpului, din momentul ingerării hranei și până la eliminarea acesteia, plus impactul pe care-l au sucurile naturale asupra acestor mecanisme, iar în a doua am scris 40 de rețete de sucuri din legume și fructe, care pot satisface toate gusturile, dar pot acționa și ca remedii naturale în multe afecțiuni. Vă invit să descoperiți mai multe despre carte și să o comandați din magazinul online sau să o achiziționați din librării și din orice punct de vânzare a presei din țară.

De asemenea, după cum v-am obișnuit, am lansat și un episod nou din serialul online de bucătărie raw vegană Mademoiselle Coco. Invitata mea din acest episod este Adelina Pestrițu, o fană înfocată a dulciurilor raw vegane, alături de care am pregătit batoane proteice cu semințe, bune pentru orice moment al zilei în care aveți nevoie de un boost de energie.

Vă invit să descoperiți mai jos cele trei lansări ale lunii Iunie și pentru a doua lună de vară vă doresc multă #sănătate, #iubire și #energiepozitiva!✌️

Cu drag și recunoștință,

Anca ♥

Descoperă noua platformă RawCoco

1. Noua platformă online RawCoco

Spațiul tău virtual în care afli zilnic faptul că “sănătatea se învaţă” și de unde îţi poţi face cumpărăturile pentru acasă, deoarece livrăm produsele atât în Bucureşti cât şi în țară: de la deserturi și superalimente, până la aparatură profesionistă, necesară atât în bucătăria raw vegan cât și în cea tradiţională.

Descoperă cartea "Sănătate la Pahar"

2. Prima mea carte despre sucurile naturale: „Sănătate la Pahar”!

Cartea “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas” s-a născut din dorinţa mea de a oferi tuturor un ghid practic prin care pot introduce sucurile în alimentaţia de zi cu zi. Conştientizând cât de important este un suc natural, stors prin presare la rece, realizăm, de fapt, că aceasta este o cale minunată de trecere de la starea organismului la bunăstarea acestuia.

Vizionează episodul 18 din serialul online Mademoiselle Coco

3. Episodul 18: Mademoiselle Coco și Adelina Pestriţu pregătesc batoane proteice

În acest episod, Anca și Adelina Pestriţu vă arata cum să pregătiți batoane proteice sau energizante, pe care le putem consuma înainte de sală, după sală, dimineața sau în orice moment al zilei când simțim nevoia de un surplus de energie.

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings