Ranch-ul este un dressing de salată care a apărut în anii ’50 în California și a devenit rapid popular datorită aromei sale fresh. Se servește ca dressing pentru salată, însă acompaniază cu succes legumele crude (precum sticks-uri din broccoli, morcovi sau țelină) și chips-urile deshidratate. Această rețetă raw vegană de rawnch nu conține gluten, lactoză și este îndulcită cu miere naturală.
Spălați ingredientele sub jet de apă rece și pregătiți-le pentru procesare. Curățați avocado de coajă și tăiați-l cuburi, tocați mărunt pătrunjelul și chivesul și stoarceți lămâia. Pentru a pregăti rawnch-ul aveți nevoie de un blender. Noi folosim Vitamix TNC 5200, cu sistem de protecție termică ce previne suprasolicitarea și arderea. Adăugați pe rând ingredientele în vasul blenderului, asezonați cu sare și piper și procesați timp de 1 – 1.30 minute, până ce obțineți o cremă omogenă. Dressingul se consumă imediat sau se poate păstra în frigider până la o săptămână. Poftă bună!
Sursa foto: Shutterstock
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.