Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

RawCoco, casuta dulciurilor raw. Ai prenumele ce incepe cu litera A, B, C, D sau E?

Ingrediente

Modalitati de Preparare

Pentru ca RawCoco creste mare, pe zi ce trece, si asta numai datorita voua, cei care alegeti sa ne treceti pragul, am hotarat sa incepem o activitate pe care odata cu trecerea timpului s-o transformam in traditie. 🙂

Astfel, la fiecare doua saptamani, pentru alte doua saptamani, vom porni cate o campanie de reduceri pentru clientii ce au prenumele ce incepe cu o anume litera.

Denumirea campaniei de reduceri va fi, de azi inainte: RawCoco, casuta dulciurilor raw.

Pentru urmatoarea perioada, am ales ca toti clientii ce au prenumele ce incepe cu una dintre literele:

A, B, C, D sau E

-sa primeasca 10% reducere de pret la orice desert comandat in Cofetaria RawCoco din strada C-tin Aricescu, nr 50A, Bucuresti

Perioada in care persoanele ce au prenumele ce incepe cu una dintre literele A, B, C, D sau E pot profita de oferta este:

9.06.2014 – 22.06.2014

Nu exista o limita de utilizare a ofertei, in sensul ca nu se ofera un cupon de reducere care sa aiba o limita de utilizare. Astfel ca fiecare persoana, ce respecta conditia de mai sus, poate utiliza oferta oricand si de cate ori doreste, in perioada mai sus amintita. Evident, pentru a aplica la oferta, va trebui ca personal sa comandati din Cofetaria RawCoco.

Pentru a beneficia de oferta solicitam prezentarea unui act de identitate care contine fotografia persoanei solicitante. Poate fi oricare act dintre: – buletin de identitate, carte de identitate, pasaport, permis auto.

Oferta se aplica si comenzilor telefonice, fiind nevoie deasemenea ca la primirea comenzii sa prezentati un act de identificare pentru a putea aplica la oferta de reducere de 10% la oricare desert. Livrarea dulciurilor si deserturilor RawCoco se face, dupa cum stiti, doar pe raza orasului Bucuresti.

In schimb, oferta nu se aplica comenzilor online, din motive lesne de inteles.

Speram sa fiti cat mai multi cei care decideti sa profitati de oferta. Si va rugam, pentru ca vrem sa decidem impreuna, sa ne spuneti care ati vrea sa fie urmatoarele 5 litere cu care sa inceapa prenumele persoanelor care sa primeasca reduceri de pret de 10% la oricare desert comandat, in perioada 23.06.2014 – 6.07.2014, lasand un comentariu pe aceasta pagina sau pe pagina noastra de Facebook.

Si, bineinteles, pentru ca vrem sa fie cat mai multi cei care sa profite de oferta, va rugam sa dati un share la aceasta pagina 🙂

Acum va invitam pe pagina sa shop sa admirati deserturile cu care puteti pleca acasa 🙂

 

 

 

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2021 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings