Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Promoţie Detox Happy Body. Programul de o zi

Ingrediente

Modalitati de Preparare

Avem bucuria şi plăcerea să vă anunţăm că luni, 27 octombrie, vă putem oferi o promoţie de zile mari. La RawCoco, Moş Crăciun vine mai devreme anul acesta :))

Astfel că, doar luni 27.10.2014, puteţi achiziţiona pachetul de o zi, Detox Happy Body la un preţ de doar 150 lei. În plus, fiecare client va primi cadou un Gift Card RawCoco ce-i oferă posibilitatea de a aplica o reducere de 25% la pachetul de 3 zile, Detox Happy Body, până pe 1 ianuarie 2015. Reducere aplicabilă doar la o singură comandă a pachetului de 3 zile.

Trebuie să subliniem câteva lucruri pentru a vă ajuta în alegerea dumneavoastră.

– Gift Cardul RawCoco va avea limită de utilizare data de 1.01.2015. Astfel că puteţi comanda oricând doriţi, pachetul de 3 zile, urmând să beneficiaţi de un preţ mai mic cu 25% decât cel normal.

– Nu există restricţii de achiziţionare a pachetului de o zi, Happy Body Bio. În sensul că fiecare client are posibilitatea de a cumpăra unul sau mai multe pachete de o zi pentru perioada imediat următoare, dar mai are şi posibilitatea de a pre-comanda pachetul şi pentru alte zile, post-promoţie, dar la preţul promoţional (150 lei). Evident, avem rugămintea să ne specificaţi clar care sunt zilele pentru care precomandati. Şi, bineînţeles, pentru a fi aplicabil preţul promoţional, trebuie ca toate pre-comenzile să fie efectuate luni 27.10.2014. Data limita până la care puteţi aplica pre-comenzi este 01.12.2014.

*exemplu: – vreţi să comandaţi 10 pachete Detox Happy Body de o zi, dintre care doar 2 pentru următoarea săptămână. Restul de 8 vreţi să le programaţi până la 1 decembrie. Acest lucru poate fi făcut foarte uşor. În cazul comenzilor online ne specificaţi clar acest lucru (în notiţa de comandă) iar în cazul comenzilor telefonice deasemenea. În orice caz, chiar dacă veţi uita, vă vom reaminti noi în momentul în care vă vom contacta.

– Plata va fi făcută conform Politicii de Comandă a RawCoco. Însă, în cazul pre-comenzilor, nu este necesar să plătiţi anticipat (decât dacă doriţi).

– Clienţii care vor efectua comenzi, indiferent că vor fi online sau telefonice, vor primi prin email un Cod Special, în fapt un Gift Card Virtual aplicabil atât la comenzi online cât şi telefonice.

– Bineînţeles, Gift Cardul va fi primit de client indiferent de numărul de comenzi efectuat în ziua promoţiei.

La RawCoco, anul acesta, Moş Crăciun vine mai repede. Iar Happy Body Bio este şi mai uşor de achiziţionat. Puteţi afla toate informaţiile despre Detox Happy Body din pagina special creată dar şi din Ghidul Detox, singurul ghid de acest fel din România. Comenzile pot fi efectuate atât online cât şi telefonic.

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings