Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Program de sucuri terapeutice pentru fumatori

Ingrediente

Modalitati de Preparare

Din cauza factorilor la care suntem expuşi zi de zi si care nu depind de noi (poluare, toxine, praf) dar, in special a răului pe care ni-l provocam singuri, prin fumat, corpul este zilnic bombardat si intoxicat cu o mulţime de toxine si metale grele. Ştim cu toţii ca a fuma nu este sănătos, insa ce te faci când fumezi sau eşti fumător pasiv? Fumul de ţigară produce, in afara de dependenta si iritaţii la nivelul sistemului respirator. Este necesar sa contracaram aceste efecte si sa ajutam ajutam organismul cu cat mai multe vitamine, nutrienţi si enzime sa lupte împotriva efectului provocat de fumat. Chiar daca v-aţi lăsat de fumat de ceva vreme sau inca mai fumaţi, exista câteva modalităţi de a contribui la îmbunătăţirea sănătăţii pulmonare.

Din păcate, efectele fumului de tigara asupra organismului nu se pot observa cu ochiul liber insa ele se materializează sub forma carentelor nutriţionale. Astfel, activitatea fumului de ţigară asupra organismului este silenţioasa si acţionează in perioade mari de timp. Singura modalitate prin care putem contracara aceasta agresiune este o alimentaţie bogata in cat mai multe legume si fructe. Alimentatia constituie un adevarat scut împotriva agresiunii pe care o reprezintă fumatul pentru organism.Sucuri fumatori

Acestea este motivul pentru care am creat primul program terapeutic de sucuri pentru fumători mizand pe proprietăţile uimitoare ale legumelor, fructelor si a superalimentelor. Acestea ajuta la eliminarea mucusului in exces, dar au si capacitatea de a fi constructoare si regeneratoare a organismului. Sucurile din fructe curata si energizeaza organismul, furnizându-i întreaga cantitate de carbohidraţi si de fructoza de care are nevoie iar sucurile din legume reconstruiesc si regenerează celulele organismului.

Pachetul de sucuri pentru fumători conţine patru băuturi 100% naturale, raw si nepasteurizate: doua sucuri stoarse prin presare la rece si doua smoothies, care furnizează organismului vitaminele si mineralele care se pierd prin fumat sau prin expunerea la fumul de ţigară. Cele 4 băuturi sunt excelente tonice pulmonare, au efect revigorant si detoxifiant. Sucurile pot fi băute si de persoane care nu fumează deoarece reprezintă o infuzie de vitamine, nutrienţi si enzime. Toate detaliile despre programul de sucuri pentru fumători le găsiţi aici.

Varianta sucurilor din programul pentru fumători este o soluţie practica atât pentru fumătorii activi cat si pentru cei pasivi, deoarece acum beneficiază de o infuzie naturala de nutrienţi, echivalentul a 2 kilograme de legume si fructe in 4 sticle de suc, livrate la domiciliu. Astfel, beneficiem de o mulţime de nutrienţi, vitamine si enzime la pahar atât de necesare organismului nostru mai ales in cazul fumătorilor!

Pentru a veni in ajutorul vostru, v-am pregatit si reteta unui suc pentru fumatori pe care-l puteţi prepara acasă. Cu ajutorul acestui suc pentru fumatori putem reechilibra un dezechilibru din organism provocat de fumul de ţigară deoarece este un excelent tonic pulmonar.

Pentru reteta de astăzi avem nevoie de Kuvings, storcătorul prin presare la rece care păstrează intacţi toţi nutrienţii si vitaminele din fructe si legume si doar 3 ingrediente.

Va las in compania episodului 10 din serialul online Mademoiselle Coco pentru a vedea care este modalitatea de preparare a sucului pentru fumatori si pana data viitoare va doresc sa aveti pofta de “Sanatate la Pahar” 🙂

 

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings