Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

Politica Editoriala

RawCoco doreşte să aducă cititorilor informaţia corectă despre conceptele pe care noi le iubim. Încrederea voastră este foarte importantă pentru noi. Fiecare tematică din publicaţia RawCoco este scrisă de editorii de la RawCoco şi scoate în evidenţă lucruri care ne plac şi în care credem dar, mai ales, lucruri despre care considerăm că merită energia, timpul şi banii voştri.
De asemenea, cu diferite ocazii, folosim link-uri spre alte site-uri, lucru care înseamnă că RawCoco câştigă un comision de la respectivul site dacă vă achiziţionaţi ceva de pe el. Preţul pe care îl plătiţi este acelaşi chiar dacă accesaţi site-ul prin link-ul de pe site-ul nostru sau de pe site-ul propriu zis al companiei respective.

Colaborările RawCoco

Prin intermediul platformei noastre, colaborăm doar cu mărci care ne plac sau despre care credem că se potrivesc audienţei noastre. Aceste colaborări comerciale fac parte din activitatea noastră. Însă, de fiecare dată scriem doar despre mărci în care credem şi pe care le-am testat sau, pur şi simplu, mărci pe care dorim să le promovăm pentru că, într-adevăr, merită să fie cunoscute de către voi.

Sponsorship-sustinere financiară

Când RawCoco colaborează cu un brand pentru a vă aduce în atenţie un produs susţinut financiar de o altă companie (în acest caz, RawCoco este plătit de sponsor), vă vom anunţa. Vom face acest lucru doar cu brandurile în care credem, însă conţinutul va fi scris în exclusivitate de noi. Link-urile care apar pe platforma noastră şi care ne plătesc (diferite de link-urile despre care am vorbit mai sus, cele care trimit la un anumit produs) vor fi semnalate pentru ca voi să ştiţi acest lucru.

Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings