Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Plan alimentar de 21 de zile. Ce vom invata in acest curs

Vrei sa urmezi un plan alimentar de 21 de zile insa nu stii cum sa procedezi? Hai sa iti povestesc ce vom invata in cursul IV al Scolii Raw Vegan RawCoco.

Cu siguranta ati aflat deja sau daca nu ati aflat, va impartasesc cu bucurie faptul ca incepând cu luna februarie am desfăşurat primele 3 cursuri ale Şcolii Raw Vegan RawCoco. Fiecare curs are o temă foarte bine definită care acoperă o gamă largă de întrebări şi nelămuriri ale tuturor celor care îşi doresc un procent cât mai mare de alimente crude în dieta zilnică. Cursul durează 2 zile, se desfăşoară în weekend şi are loc în Bucureşti.

Pentru a participa la cursurile Scolii Raw Vegan nu este trebuie să fiti raw vegani, vegani sau vegetarieni. Scopul Scolii este acela de a va reaminti cât de importante sunt alimentele crude pentru organism şi cum ne pot mentine sau imbunatati starea de sanatate. Depinde doar cursant ce procent de hrană vie va introduce ulterior în alimentaţia zilnică.

Iată care au fost primele trei cursuri desfasurate pana acum:

CURS I: Sănătate la Pahar: strategii de detoxifiere a organismului cu hrană lichidă

CURS II: Deserturi delicioase pentru copii sănătoşi şi părinţi fericiţi

CURS III: Alimente vindecătoare – bucătărie terapeutică

CURS IV: “Plan alimentar de 21 de zile: hrană vie pentru corp, minte şi suflet” este piesa de rezistenţă a Şcolii deoarece, în cadrul acestui curs, vom îmbina toate cunoştinţele dobândite de-a lungul celor trei cursuri şi vom elabora practic acest plan alimentar. Acest curs se va desfasura pe 25-26 martie 2017, de la ora 10:00 pana la 17:00 in ambele zile. Inscrierea in prealabil la curs este obligatorie deoarce locurile sunt limitate la 25 de participanti.

La CURSUL IV mai sunt doar 2 locuri disponibile iar inscrierile se fac  AICI.

938A8174Pentru a participa la acest curs nu este obligatoriu să fi participat la primele trei deoarece informaţia abordată este de sine stătătoare şi toţi cursanţii vor fi capabili, la finalul cursului, să îşi elaboreze propriul plan alimentar în funcţie de necesităţi şi preferinţe alimentare. Acest curs este, de fapt, un instrument prin care, toţi cei care doresc să integreze alimentaţia crudă în dieta zilnică, să înveţe cum să o facă, astfel încât să scăpam de grija carenţelor nutriţionale.

Temele abordate în CURSUL IV sunt urmatoarele:

  • Cum realizăm trecerea de la o dietă tradiţională către o dietă cu un procent cât mai mare de crudităţi
  • Tehnici de combinare a alimentelor
  • De ce avem nevoie de un plan alimentar
  • Ce este un plan alimentar echilibrat şi cum se constituie
  • Personalizarea planului alimentar în funcţie de necesităţile personale
  • Înlocuitori proteină de origine animală
  • Înlocuitori lactate
  • Înlocuitori îndulcitori şi făinoase
  • Lista cu alimente care nu trebuie să lipsească din alimentaţie

Structura cursurilor este extrem de dinamică, având atât parte teoretică cât şi parte practică, deoarece toată lumea este implicată în procesul de gătit. Astfel, la final de curs, fiecare participant va pleca cu un bagaj impresionant de cunoştinţe teoretice dar şi practice, în ceea ce priveşte principiile şi tehnicile bucătăriei raw vegan.

La finalul fiecărui curs, fiecare participant va pleca acasă, pe lângă un bagaj de cunoştinţe teoretice şi practice foarte valoros şi cu multe cadouri şi premii din partea partenerilor Şcolii Raw Vegan RawCoco.

Este important de ştiu faptul că în cadrul acestui curs, ca de altfel în toate celelalte, ne concentrăm asupra nutrienţilor (vitamine, minerale, enzime), a asimilării lor, a îmbunatăţirii stilului de viaţă şi nu asupra caloriilor şi a gramajelor care au ajuns să ne conducă existenta. De altfel, cuvântul calorie nu apare în nici unul din cursurile pe care le-am proiectat pentru şcoală.

Sunt fericita sa va mai impartasesc inca o informatie „calda” care, cu siguranta ii va bucura pe foarte multi dintre voi. Am proiectat deja si CURSUL V: NUTRITIE ANTISTRES. In cadrul acestui curs il voi avea ca invitat special pe d-l profesor dr. CONSTANTIN DULCAN, medic de profesie, specialist in neurologie, filosof, autor (“Inteligenta Materiei” – o carte obligatorie pe care va recomand sa o cititi). D-l profesor ne va povesti despre puterea gandului si a emotiilor negative asupra starii noastre de sanatate si cum putem reduce stresul din viata cotidiana. Toate detaliile  despre cest acurs le voi pune pe site.

Toate cursurile încheiate se vor relua începând cu luna aprilie iar datele vor fi anunţate pe site şi pagina noastra de facebook.

Sa ne vedem cu bine la cursurile de nutritie si bucatarie raw vegan si nu uitati faptul ca “sanatatea se invata”.

Multumesc inca o data partenerilor Scolii Raw Vegan care ne bucura la fiecare curs cu cadouri minunate: BeOrganic, Solaris, Kale Romania, Legume Fericite, Microgreens, ImuPRo, Mediteranea Gourmet.

Cu recunostinta,

Anca♥

Mai jos va las sa va incantati privirea cu cateva imagini de la CURSUL 3!

 

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings