Nachos este un snack din porumb originar din Mexic, servit deobicei cu sos guacamole sau salsa. Pentru că e weekend și ne place să ne relaxăm fie la un film, fie cu prietenii, astăzi vă prezentăm o alternativă 100% raw vegan a acestui snack popular, fără gluten, fără lactoză și fără foc!
Adăugați toate ingredientele în Vitamix și blendați până când obțineți o compoziție uniformă. Apoi, cu ajutorul unei spatule, întindeți compoziția pe hârtie lucioasă și tăiați în formă de triunghiuri. Lăsați la deshidrator timp de 10 – 15 ore (în funcție de temperatura setată).
Guacamole este un sos cremos, care acompaniază delicat aceste triunghiuri crocante de porumb, oferindu-le fibre, nutrienți și vitamine.
Se adaugă avocado, usturoi, sucul de lămâie, sarea și piperul în Vitamix și se blendează 30 – 40 de secunde, până când totul devine cremos. Se așează într-un castron și se adaugă deasupra ceapa și ardeiul.
Sursa foto: Shutterstock
Iar pentru care care preferă textura legumelor, sosul salsa este foarte gustos și se recomandă a fi pregătit cu cel puțin 1 oră înainte de a-l servi, pentru a permite aromelor să se întrepătrundă.
Se taie mărunt roșiile, ceapa și usturoiul se amestecă împreună cu celelalte ingrediente într-un bol iar la final se presară deasupra coriandru tocat. Poftă bună și un weekend minunat s-aveți!
Sursa foto: Shutterstock
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.