Bine aţi revenit la cel de-al 3-lea episod din Mademoiselle Coco, serial online de bucătărie raw vegan. In acest episod va propun reţeta cozonacului raw vegan. Invitatul meu special de astăzi este Răzvan Fodor.
Nu stiu daca ştiaţi, insa Răzvan chiar găteşte. Da, aţi auzit bine 🙂 Ii place sa gătească pentru sotia si fetiţa lui. Insa, pentru ca el nu este mare fan al dulciurilor, nici nu le găteşte in fiecare zi acasă. Aşa ca Răzvan a fost foarte incantat de invitaţia de a veni in bucătăria de la RawCoco pentru a vedea cum pregătim noi un dulce raw vegan. Cu atât mai mult cu cat cozonacul raw vegan este atât de sănătos, deoarece se prepara fara foc, fara zahar, fara faina, fara oua, fara drojdie si fara lapte.
Este desertul ideal pentru masa de Paste, pe care-l vom servi cu pofta si placere fara frica de a ne îngraşă. De asemenea este ideal pentru persoanele care au probleme cu glicemia, cu diverse intolerante sau alergii.
Aici puteţi vedea cum ne-am distrat noi in timp ce am gătit cozonacul dar si ce conţine si cum se pregăteşte 🙂
La final i-am lansat o provocare lui Răzvan. Sa pregătească si el acasă cozonacul raw vegan. Bineînţeles ca a spus da si, mai mult decât atât, va posta pe facebook rezultatul final.
Cu acesta ocazie, va invit si pe voi sa încercaţi reţeta acasă si să-mi spuneţi cum a ieşit 🙂
Nu uitaţi ca eu va aştept cu drag, de 2 ori pe luna cu reţete delicioase, sănătoase si rapide care se pot pregăti acasă. Daca nu aveti timp sa gatiti acest dulce raw vegan pentru masa de Paste va invitam sa va delectati aici cu diversitatea noastra de dulciuri fara zahar.
Pana data viitoare, sa aveţi parte de multa dragoste!
P.S. Daca vreti sa vizionati celelalte episoadele din Mademoiselle Coco, serial online de bucatarie raw vegan, iata-le aici.
Cu drag,
Mademoiselle Coco
Ěu l-am făcut si este foarte bun. Mulțumesc ptr rețetă.
Cu drag!
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.