Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Mademoiselle Coco si Jojo pregătesc plăcinte raw vegan pentru sezonul rece

Ingrediente

Modalitati de Preparare

In episodul 11 din Mademoiselle Coco, serialul online de bucătărie raw vegan, Mademoiselle Coco si Jojo pregătesc plăcinte raw vegan pentru sezonul rece.

FullSizeRender (15)Voi stiti ce fac doua moldovence cand se întâlnesc? Se apuca de gătit 🙂 Insa, de aceasta data, nu frămînta plăcinte moldoveneşti poale`n brâu, ci plăcinte raw vegan de toamna: plăcinta de dovleac si plăcinta de mar cu scorţişoară. Ambele plăcinte ne amintesc de copilărie insa, de aceasta data, le-am reinventat am pregătit plăcinte fara foc, fara zahar si fara lactoza. De multe ori, facem excese cand vine vorba de aluaturi coapte (plăcinte si cozonac) insa, de acesta data, putem manca fara teama de a ne îngrăşa sau ca vom avea arsuri de la aluatul copt (aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori).

Am fost extrem de incantata de JOJO – Catalina Grama, invitata mea din acest episod, deoarece este o persoana tonica, vesela si extrem de sensibila. Mai mult decat atât Jojo este si foarte talentata in ale bucătăriei raw vegan, desi nu a mai gătit niciodată un desert raw vegan. Ea a învăţat extrem de repede cum sa combine ingredientele si cum sa folosească Vitamixul, blenderul cu care preparam orice fel de desert sau mâncare raw vegan. Sesiunea de gătit cu Jojo a fost una interactiva, la fel ca la fiecare workshop de gătit pe care-l organizez pentru a-i învăţa pe participaţii la atelier cum sa gateasca diverse feluri de mâncare raw vegan. Pentru ca stiu din experienta didactică si pedagogică ca cel mai uşor si temeinic se învaţă din practica.

Astfel, amândouă am avut pregătite:

  • Cate un blender Vitamix cu care am lucrat in paralel. Mai multe detalii despre aparat, gasiti aici.
  • Cate o inel culinar in care fiecare şi-a „montat” plăcinta (Jojo de dovleac si eu de mere cu scorţişoară)
  • Ingredientele pentru fiecare plăcintă.

Pentru a putea pregăti acasă aceste plăcinte fara foc, tot ce trebuie sa faceţi este sa urmariti reţeta din acest episod pentru a vedea care sunt paşii, sa va procuraţi ingredientele si sa treceţi la treaba.

Va reamintesc ca eu va aştept cu drag, de 2 ori pe luna, cu reţete delicioase, sănătoase si rapide care se pot pregăti acasă. Insa, daca nu aveţi timp sa gătiţi acasă un desert raw vegan, noi va aşteptam in fiecare zi la RawCoco, dar si online aici.

Daca doriţi sa vedeţi sau sa revedeţi ce am preparat in celelalte episoade si cine au fost invitaţii mei, va invit  aici.

Pe curând,

Anca

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings