Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Mademoiselle Coco si Ilinca Vandici pregatesc desertul raw vegan ILY

Ingrediente

Modalitati de Preparare

În episodul 11 din Mademoiselle Coco, serialul online de bucătărie raw vegan, învitata mea este Ilinca Vandici, vedeta Kanal D. Impreuna am gătit un delicios desert raw vegan. Mi-a placut nespus sa filmez acest episod datorita, in primul rand, veseliei create in bucătăria mea dar si pentru că, până la finalul filmării, Ilinca a găsit şi un nume inedit pentru desertul preparat: Desert raw vegan ILY – iniţialele de la I Love You dar şi primele litere ale numelui Ilincai. Coincidenţă sau nu, important este că, în mai puţin de 10 min am obţinut un desert fără foc şi fără zahăr dar care inspiră multă dragoste. Cu acest desert special vă puteţi răsfăţa atât pe voi dar în special pe cei dragi vouă 🙂

Pentru că îmi place să vă propun deserturi uşor de pregătit acasă însă foarte gustoase, de data aceasta am ales un trio de creme: de caramel, de ciocolată, de mango sau de fructe de pădure. În funcţie de preferinţa pe care o aveţi, alegeţi la final crema care vă place cel mai mult sau chiar pe amândouă 🙂 Sunt convinsă că nimeni nu se va supăra dacă veţi gusta din ambele creme!

Din momentul în care avem toate ingredientele pregătite, le introducem pe rând în Vitamix, blenderul care mă ajută pentru a obţine cele mai delicioase deserturi raw vegan. Este important blenderul pe care-l folosim deoarece, oricâtă bunăvoinţă avem, dacă blenderul nu este bun, multe dintre creme nu ies atât de bune şi gustoase.

Iată care sunt paşii de preparare ai desertului raw vegan ILY. Nu uitaţi ca reţeta o găsiţi în descrierea de pe youtube.

Eu îi mulţumesc Ilincai pentru prezenţa şi bucuria cu care a gătit alături de mine, in bucataria de la RawCoco şi vouă vă mulţumesc pentru că sunteţi atât de nerăbdători să încercaţi acasă toate reţetele pe care eu le postez. Vă doresc să aveţi pofte dulci sănătoase şi abia aştept episodul următor! Vă pregătesc deja surprize 🙂

V-am pupat

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings