Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Lasagna rapidă cu roșii, dovlecei, brânză din caju și sos pesto

Ingrediente

  • 2 roșii proaspete
  • 1 dovlecel
  • 1 cană de caju (hidratat peste noapte)
  • 1 linguriță de fulgi de drojdie inactivă
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 1 linguriță de turmeric
  • sare și piper
  • sos pesto

Modalitati de Preparare

La mijloc de săptămână, v-am pregătit o rețetă sănătoasă pentru prânz sau cină: lasagna cu roșii, dovlecei, brânză vegetală din caju și sos pesto. Se pregătește foarte simplu și se savurează până la ultima bucată! Este un preparat 100% raw vegan care nu conține lactoză sau gluten.

Spălați bine roșiile și dovleceii și tăiați-le felii subțiri. Pentru a pregăti brânza de caju, pregătiți vasul cu lamă umedă al blenderului Vitamix. Introduceți pe rând caju, drojdia inactivă, sucul de lămâie, turmericul, un vârf de sare și piper și blendați până obțineți o cremă omogenă. Sosul pesto se pregătește tot în Vitamix, după această rețetă.

La final, aranjați, în straturi: o felie de dovlecel, 3 felii de roșie, brânză vegetală și sos pesto, până obțineți lasagna. Puteți lăsa la frigider 15-30 de minute pentru a se aranja aromele sau consuma imediat. Poftă bună!

Sursa foto: createnplate.com Sursa foto: createnplate.com

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre
Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2019 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Privacy Policy Settings