Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Lansam Şcoala Raw Vegan RAWCOCO

Am deschis înscrierile pentru Şcoala Raw Vegan RawCoco, Editia I.

Şcoala Raw Vegan RawCoco vine în sprijinul tuturor celor care îşi doresc să înveţe cum să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă cu ajutorul alimentaţiei şi se compune dintr-o serie de cursuri raw vegan teoretice şi practice care vin în întâmpinarea şi sprijinul tuturor celor care îşi doresc să înveţe cum pot introduce practic şi cu succes un procent cât mai mare de hrană crudă în alimentaţia zilnică pentru a-şi îmbunătăţi stilul de viaţă. La Şcoala Raw Vegan (re) învăţăm să ne hrănim din NATURĂ, nu din fabrici, învăţăm principiile de bază ale unei alimentaţii sănătoase pentru copii şi adulţi, reţete raw vegan practice pentru toate mesele zilei, precum şi programe concrete de alimentaţie pe termen scurt, mediu şi lung.

Aceasta este o şcoală informală în care cursanţii vin din proprie iniţiativă pentru a acumula cunoştinte prin voinţă şi necesitate proprie dar şi pentru a împărtăşi experienţa lor celorlalţi. Aici vei învăţa, pas cu pas, cum să introduci un procent cât mai mare de hrană crudă în dieta ta zilnică.

CALENDAR CURSURI

Curs I: SANATATE LA PAHAR. STRATEGII DE DETOXIFIERE A ORGANISMULUI CU HRANA LICHIDA

Curs II: DESERTURI DELICIOASE PENTRU COPII SANATOSI SI PARINTI FERICITI

Curs III: ALIMENTE MEDICAMENT – BUCATARIE VINDECATOARE

Curs IV: PLAN ALIMENTAR DE 21 DE ZILE – HRANA VIE PENTRU CORP, MINTE SI SUFLET

Detalii suplimentare despre cursuri si inscrierea se fac AICI.

SCOPUL ŞCOLII RAW VEGAN

Scopul şcolii este acela de a te ajuta să înveţi ceea ce nu ai avut ocazia, de-a lungul vieţii, în şcoala formală: alimentaţia şi bucătăria sănătoasă. Din păcate, în şcolile din România, partea de nutriţie este inexistentă iar în familie nutriţia înseamnă, de fapt, obiceiurile alimentare ale părintelui, obiceiuri moştenite de la mama sau bunica. Timpurile s-au schimbat, nutriţia şi bucătăria nu mai sunt la fel ca acum 50-100 de ani. E momentul sa intelegem faptul ca schimbarea incepe din farfurie.

CE VOM ÎNVĂŢA ÎN CADRUL ŞCOLII RAW VEGAN

Şcoala este gândita modular şi în cadrul ei pot fi urmate mai multe tipuri de cursuri. Fiecare cursant poate alege un curs sau pe toate, în funcţie de preferinţe însă, de fapt, ea este gândită ca un întreg. Învăţăm pas cu pas cum să ne hrănim cât mai sănătos, să eliminăm stresul alimentar dar şi barierele mentale.

CUI SE ADRESEAZĂ ŞCOALA RAW VEGAN

→ persoanelor care îşi doresc să-şi schimbe stilul de viaţă cu ajutorul alimentaţie

→părinţilor conştienţi care doresc să-şi crească copii cât mai sănătoşi

→ persoanelor care au diverse afecţiuni şi doresc să le depăşească cu ajutorul alimentaţie

→persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă.

CUM SE DESFASOARA CURSURILE

Cursurile şcolii se desfăşoară în weekend şi fiecare curs durează 2 zile. Adică, timp de 2 zile, 8 ore pe zi, vom învăţa ce să mâncăm, cât să mâncăm, de ce să mâncăm şi cum să mâncăm iar apoi vom găti practic. Toate detaliile despre cursuri le găsiţi AICI.

Sănătate la Pahar - Anca AlunguleseiLa final, îţi împărtăşesc şi un mic secret pe care, probabil, nu ţi l-a spus nimeni până acum: hrană sănătoasă nu trebuie să fie o corvoadă ci o plăcere născută din convingere personală. Hai şi tu la cursuri să te convingi de asta. Înscrie-te AICI la primele 4 cursuri raw vegan. Primul workshop raw vegan este „Sănătate la pahar. Strategii de detoxifiere a organismului cu hrană lichidă” in cadrul caruia vom invata tot ce inseamna un detox cu sucuri, vom prepara live multe retete de sucuri naturale si sucuri de detoxifiere.

Abia aştept să te cunosc!

Cu drag,

Anca

 

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings