Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Intalnire la un ceai la RawCoco

Ingrediente

Modalitati de Preparare

Intai de toate voi incepe acest articol cu urmatoarea afirmatie: Va multumesc DOAMNELOR. Ma bucur nespus de mult ca v-am cunoscut!

Multumirile mele se indreapta atat catre cele 3 doamne minunate care au fost alaturi de mine in calitate de parteneri ai evenimentului – Doina, Vania si Maria – dar mai ales catre doamnele care ne-au onorat cu prezenta…multumesc Oana, Cristina, Oana, Alina, Cristina, Ana, Liliana, Daniela, Corina, Elena, Oana, Dorina.

Asa cum bine stiti, sambata 10 mai, am gazduit primul eveniment din seria intalnirilor “Intalnire la un ceai la Rawcoco”.

Am tot amanat scrierea acestui articol deoarece au fost atat de multe stari care s-au transmis in cadrul acestei intalniri incat mi-am dorit sa am capacitatea de a vi le transmite si voua cat mai bine. Si cred ca acest moment a sosit.

De ce am decis a ne stangem laolata o data pe luna sub acesta titulatura? Nu pentru ca as vrea neaparat sa va scot din casaJ  desi si acesta este un motiv tare bun…ci pentru ca vreau sa va transmit o stare de fapt. O stare de bine. O infuzie de sentimente si energie pozitiva. Pentru ca as vrea sa va smulg una cate una din carapacea pe care v-ati construit-o din cauza societatii, o societatea care va dicteaza in fiecare moment ceea ce trebuie sa faceti cu orice pret. Nu zic ca nu e bine. Insa acesta societate nu va mai lasa sa fiti voi insiva. Va ciobeste personalitatea, creativitatea si intuitia. Va sterge pur si simplu toate simtamintele sufletesti si le eticheteaza doar ca bun sau rau. Punct.

Doua ore de intalnire, cum credeam ca va fi initial, sau transformat in patru ore si ceva si doamnele si domnisoarele inca nu dorea sa se dezlipeasca de acest loc minunat. De ce oare? Pentru ca fiecare a simtit ca acest loc este special…de ce este special? Pentru ca noi il facem asa…toti oamenii minunati care vin aici, care impartsesc lucruri, care gatesc cu dragoste deserturi si bauturi minunate. Toata acesta energie pe plus se transmite negresit tuturor celor care ne calca pragul…

Si acum sa intram direct in ale noastre 🙂 Ne-am strans  15 doamne si domnisoare. Fiecare a venit dintr-o  lume diferita cu asteptari diferite insa au plecat cu sentimente si lucruri in comun.

Expunerile interactive de care au avut parte din partea echipei Rawcoco, a Doinei, a Vaniei si a Mariei au fost pe gustul si simtamintele fiecarei invitate. Practic, am rezonat toate la acelasi unison. A fost o intalnire de suflet, care ne-a intarit convingerea ca acest lucru ar trebui sa se intample cat mai des: sa ne intalnim si sa impartasim. Nu din carti  ci din experienta fiecareia dintre noi.

Cele 4 ore au zburat pe nesimtite si timpul s-a comprimat in asa masura incat a parut ca a trecut instant. Bineinteles ca toate doamnele au fost rasfatate cu bomboane, ceai Tulsi si smoothies din partea casei dar si cateva premii puse la dispozitie de Doina, Vania Si Maria: o sedinta de nutritie la cabinetul Doinei, o sedinta de sanatate intima cu Vania la Active Center si un tratament cosmetic cu Maria, tratament care s-a desfasurat live la RawCoco. 🙂

Urmatorul eveniment va fi la inceputul lunii iunie. Deja am discutat cu Doina, Vania si Maria si lucram la noul subiect. 🙂 Va fi mai mult decat interesant si va promit ca ne vom simti foarte bine impreuna. Toate detaliile despre urmatoarea intalnire le voi anunta pe site si pe pagina de facebook.

Pana atunci va doresc zile liniste si pline de iubire. 🙂

 

Cu mult drag,

Anca si Echipa RawCoco

 

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings