Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Informează-te! Ce trebuie să știi înainte de a începe o cură de detoxifiere

Organismul nostru este construit în așa fel încât să elimine toxinele în mod natural, însă efectele vieții moderne, cum ar fi poluarea, alegerile alimentare nesănătoase, stresul sau viața sedentară, pot compromite această abilitate naturală a organismului. Acumularea toxinelor în corp duce la creșterea în greutate, favorizând apariția afecțiunilor și pierderea energiei naturale și a vitalității. În weekend ți-am dat 3 motive pentru care ar trebui să ții o cură de detoxifiere cu sucuri presate la rece, însă astăzi aș vrea să-ți spun mai multe despre cât de importantă este gândirea pozitivă atunci când iei această decizie, astfel încât drumul spre un organism 100% sănătos să fie cât mai ușor pentru tine.

Ca înainte de orice eveniment important din viața ta, trebuie să te pregătești mental și să te informezi cât mai bine ca să poți atinge obiecivele propuse și să obții rezultate pozitive. Află ce este important să știi înainte de a începe o cură de detoxifere cu sucuri și cum să reușești să treci peste obstacolele care îți vor ieși în cale:

Despre senzația de foame

În prima zi este posibil să simți o senzație de foame intensificată, care se explică prin faptul că hrana lichidă se digeră mai ușor și mai rapid decât cea solidă. Îți va fi ușor să depășești acest moment dacă ai deja un regim alimentar controlat, însă dacă ești obișnuită să consumi cu prepondență hrană solidă, după un program nu foarte bine stabilit, vei simți un „gol în stomac” în prima etapă a curei de detoxifiere cu sucuri. Îți recomand ca înainte de a te apuca de această cură să încerci să mănânci ușor timp de câteva zile, consumând mai multe supe și salate, și să te hidratezi cât mai mult, bând cel puțin 2 L de apă pe zi. Astfel, tranziția la noul stil alimentar va fi lină și apetitul tău nu va fi ridicat. Programul Detox Happy Body este gândit astfel încât să bei un suc odată la 2 ore, pentru ca organismul tău să primească toate substanțele nutritive de care are nevoie și pentru ca senzația de foame să fie cât mai mică.

Gândește preventiv și stabilește care vor fi noile tale obiceiuri alimentare, atât dintre cele pe care le dobândești în timpul detox-ului (mâncatul la ore fixe, porții atât cât să te sature, alimentație zilnică bogată în vitamine și minerale etc.) cât și dintre cele pe care le-ai observat la alții și pe care ți-ai dori să le adopți. Foamea este o senzație reglementată de sistemele digestiv, endocrin și neurologic care, atunci când le sunt furnizate vitamine și minerale din natură, funcționează la capacitate foarte bună.

Despre oboseală și energie

De asemenea, este normal ca în prima zi de detox cu sucuri să te simți puțin mai obosită, fiindcă organismul tău trebuie să se adapteze la acest proces. Odată ce ai depășit „etapa de vindecare”, în care organismul tău se luptă pentru a elimina într-un mod complex toxinele, vei observa că vei dormi mai bine și te vei simți mult mai ușoară. Deoarece procesul de digestie se simplifică, organismul tău va salva timp și astfel te vei bucura de toată energia rămasă.

Cea mai bună soluție pentru a preveni apariția stărilor de oboseală de la început este să îți menții ritmul normal de viață, evitând pe cât posibil preluarea de noi task-uri, statul peste program sau depășitul orei de culcare. Atunci când vei începe să simți energia, regândește-ți pauza de masă – ieși în cel mai apropiat parc și bucură-te de sucul tău din legume și fructe proaspăt stoarse, în natură, pe o bancă, relaxându-te și încârcându-te cu energia pozitivă din jur.

Despre oamenii din jurul tău

Suportul moral al oamenilor care te înconjoară, de la familie și prieteni până la colegii de muncă, este foarte important pentru a te menține motivată pe întreg parcursul curei de detoxifiere. Una din strategiile pe care le poți aplica este să îi informezi dinainte de intenția ta, explicându-le care sunt așteptările tale și punctând obiectivele pozitive. Astfel, până și cei mai cârcotași vor fi convinși, mai ales atunci când vor vedea că rezultatele încep să apară: vei avea mai multă energie, o piele mai curată, îți va crește concentrarea etc. Nu trebuie să schimbi felul în care gândesc ceilalți, ci pe cel în care gândești tu, astfel că prietena ta poate mânca în continuare o gogoașă în timp ce tu îți savurezi satisfăcută sucul plin de nutrienți. Convinge-te pe tine însuți de toate lucurile bune care ți se vor întâmpla, devenind promotoarea propriilor acțiuni și decizii!

Te felicit pentru toate alegerile sănătoase pe care le faci și îți urez mult succes pe calea unui stil de viață sănătos și pozitiv! În continuare, citește mai multe informații despre Detox Happy Body, primul program cu sucuri presate la rece din România, dedicat persoanelor active. Băuturile sunt 8 la număr (pentru o singură zi), sunt nepasteurizate și asigură cea mai bună calitate și prospețime, oferind toți nutrientii, fibrele și caloriile necesare pentru menținerea unui ritm normal de viață, în timp ce organismul este purificat. Sucurile si smoothie-urile noastre sunt complete deoarece nu sunt stoarse doar din legume și fructe, ci contin și superalimente pentru a-ți face ziua de detox cu mult mai nutritivă și mai echilibrată. Într-o zi de Detox Happy Body consumi un total de 30 de ingrediente diferite, 100% naturale, proaspete și crude. Comandă online programul Detox Happy Body de aici.

header-site-detoxhappybody

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2021 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings