Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

Franciza

FRANCIZA RAWCOCO

PRIMA COFETARIE-CEAINARIE RAW VEGAN DIN ROMANIA VINE LA TINE IN ORAS.

RAWCOCO, prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania, este cunoscuta clientilor ca fiind locul cu cele mai bune deserturi raw vegan si sucuri terapeutice din legume si fructe din Romania. Brandul RAWCOCO este identificat cu luxul, calitatea si rafinamentul absolut in materie de deserturi si bauturi raw vegan.Pentru a fi mai aproape de voi, am decis sa ne extindem prin sistemul de francizare.Toate produsele noastre sunt manufacturate dupa retete originale marca RAWCOCO, 100% naturale, fara zahar, fara lactoza, fara gluten si fara foc. RAWCOCO a dezvoltat pe piata romaneasca un concept unic de cofetarie, ceainarie si jucerie raw vegan care garanteaza francizatului accesul la singurul concept de acest gen din Romania. Toate produsele RAWCOCO sunt de cea mai buna calitate, concepute astfel incat sa aduca organismului uman beneficiile nutritionale.

Francizorul RAWCOCO pune la dispozitia francizatilor gama de produse, consultanta in conceptul de franciza, training specializat in alimentatia raw vegan, marketing adaptat conditiilor pietei locale precum si instruire in managementul administrativ, comercial si financiar al businessului. Francizatul beneficiaza de sustinerea francizorului, care garanteaza siguranta sistemului implementat, standardele de calitate, promovare precum si transferul de know-how.

Daca sunteti interesat de Franciza RAWCOCO, va rugam sa completati formularul de mai jos (inclusiv nr. Dvs de tel si orasul unde doriti sa deschideti).

?php the_title(); ?>
Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings