Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Esti fumator activ sau pasiv? Atunci acest suc este pentru tine.

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 1/2 de lămâie
  • 1/2 de grapefruit
  • 1 kiwi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 vârf de linguriţă de spirulină
  • .

Modalitati de Preparare

Eşti fumător activ sau pasiv? Atunci acest suc este pentru tine deoarece este pur si simplu o bombă de vitamina C.

Stim cu toţii că fumatul este nociv pentru sănătate. Iritaţii la nivelul sistemului respirator, tuse, expectoraţii, carenţe de vitamine, oboseală şi expunerea la produşii carcinogeni din ţigară sunt numai câteva dintre neplăcerile aduse cu sine de fumat.
Sunt convinsă că, de multe ori, te-ai întrebat care este soluţia, nu? Simplu. Lasă-te de fumat, bineînţeles. Uşor de zis însă greu de făcut. Ce te faci atunci când vrei să te laşi de fumat însă nu o poţi face? Sau atunci când eşti fumător pasiv?
Recomandarea mea este să suplimentezi alimentaţia, cat de mult poti, cu cât mai multe legume şi fructe, dar, mai ales cu sucuri presate la rece. O alimentaţie bogată în cât mai multe legume constituie un scut împotriva agresiunii pe care o reprezintă fumatul pentru organism. Sucul pentru fumători mizează pe proprietăţile uimitoare ale fructelor şi ale legumelor care ajută la eliminarea mucusului în exces, dar şi pe capacitatea lor constructoare şi regeneratoare a organismului. Sucurile din fructe curată şi energizeaza organismul, furnizându-i întreaga cantitate de carbohidraţi şi de zahăr de care are nevoie iar legumele ajută la reconstruirea şi regenerarea celulelor organismului. Astfel, încercăm să compensăm carenţele de vitamine şi minerale pierdute prin fumat este suplimentarea printr-o alimentaţie cât mai sănătoasa, bogată şi legume şi fructe.
Astăzi îţi voi oferi şi o reţetă pe care o poţi prepara şi tu foarte uşor acasă. Îţi voi arăta cum se prepară un suc plin de vitamina C. Fumătorii ar trebui să suplimenteze consumul de vitamina C mult mai mult decât o persona care nu fumează şi care nu se expune fumatului. Acest suc este benefic şi fumătorilor pasivi, deoarece şi ei sunt expuşi fumului de ţigară dar şi persoanelor care nu fumează.
Storcator Kuvings presare la rece

În afară de ingrediente, avem nevoie şi de un aparat care să fie capabil să stoarcă, prin presare la rece, toate aceste fructe şi legume. Pentru că eu folosesc în fiecare zi storcătorul prin presare la rece Kuvings, îţi voi povesti cum funcţionează acest aparat însă, te invit să vizionezi şi materialul pe care l-am realizat pentru Observatorul Special de la Antena 1. Datorită gurii mari de alimentare, putem introduce fructele tăiate doar pe jumătate fără a bloca aparatul. Marele avantaj este că, Kuvings-ul, spre deosebire de alte storcătoare, are capacitatea de a stoarce atât citrice, legume ţări cât şi frunze. În cazul de faţă, pătrunjelul. Modalitatea de stoarcere prin presare la rece este o presare lentă care nu rupe fibra legumelor şi a fructelor într-un mod agresiv ci cât se poate de lent. Astfel, se păstrează nutrienţii şi vitaminele, fără a se pierde prin stoarcere. Suna bine nu? Insa mai am o veste buna pentru voi. In perioada 5-31 ianuarie 2016, storcatorul prin presare la rece Kuvings vine la pachet impreuna cu setul pentru Smoothie si Inghetata, in limita stocului disponibil.

Nu uitati ca eu va astept in fiecare zi la RawCoco cu Programul de sucuri pentru fumători, program de care poţi beneficia, în fiecare zi, chiar la tine acasă!

Vă las acum în compania video-ului. Sper că v-am făcut poftă de #SanateteLaPahar 🙂
Pe curând,
Anca

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2020 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings