Pentru că fiecare weekend e motiv de bucurie, astăzi vă propunem #cevadulce delicios, o explozie cremoasă de ciocolată pentru cele mai fine gusturi: tartă cu mousse de ciocolată. Acum că a venit primăvara, pofta de dulce este din ce în ce mai mare iar cu această prăjitură delicioasă nu trebuie să vă faceți griji că vă veți îngrășa, este fără foc, fără zahăr, fără lapte și fără gluten!
Începeți prin a pregăti crusta de tartă, adăugând toate ingredientele în Vitamix. Blendați până obțineți un aluat închegat, pe care îl aranjați într-o formă de tartă sau de tort. Lăsați la congelator jumătate de oră pentru a se întări, după care pregătiți mousse-ul de ciocolată, tot cu ajutorul Vitamix-ului. Apoi pregătiți „frișca”, mixând crema de lapte de cocos cu pudra de vanilie și siropul de arțar, până când își mărește volumul, și turnați-o deasupra mousse-ului de ciocolată. Cu o sită fină presărați deasupra cacao și lăsați la congelator cel puțin 2 ore înainte de a o servi. Poftă bună la #dulce!
Sursa foto: www.thewheatlesskitchen.com
Sursa foto: www.thewheatlesskitchen.com
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.