Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

De Ce Sa Consumam Sucuri De Legume

Ingrediente

Modalitati de Preparare

Cu totii ne intrebam de ce sa consumam sucuri de legume, nu-i asa? Raspunsul este simplu. Deoarece sucurile de legume sunt constructorii si regeneratorii organismului. Ele conţin toţi aminoacizii, mineralele, sarurile, enzimele si vitamine. Singura condiţie este ca legumele sa fie proaspete, in stare cruda, fara adaosuri de conservanţi si sa fie extrase cu ajutorul unui aparat prin presare la rece. Partea vitala din legume este partea la care se ajungem cel mai greu. Si ea este ascunsa in fibre. In momentul in care stoarcem legumele, înlăturam fibrele si ingeram doar nutrienţii, vitaminele si enzimele într-o cantitate mult mai mare decat daca consumam legumele in stare solida.  Iar asimilarea acestora se face într-un timp extrem de scurt.

Astăzi, va propun o reţetă foarte simpla insa cu o multitudine de beneficii pentru organism. Sucul de morcovi. Daca stau bine sa ma gândesc cred ca toate mamele îşi hrănesc copilaşii cu suc de morcovi. Insa, pe măsură ce copii cresc, acest obicei dispare. Si este păcat, deoarece morcovul este o leguma locala, extrem de accesibila, care abunda in vitamine. Este cea mai bogata sursa de vitamine A, pe care organismul nostru o poate asimila rapid dar contin si vitaminele B, C, D, E si K.

Iată câteva beneficii ale sucului de morcovi:Suc morcovi

  • Sucul de morcovi crud este un distrugător natural in cazul afecţiunilor ulceroase si canceroase.
  • Este bogat in elemente alcaline, sodiu si potasiu.
  • Conţine calciu, magneziu si fier.
  • Este recomandat persoanelor care au ulcer.
  • Femeile care alăptează ar trebui sa consume cat mai mult suc de morcovi pentru a-şi îmbunătăţi calitatea laptelui.
  • Ajuta la detoxifierea organismului.

Pregătire anterioara:

M-am aprovizionat cu câteva kilograme de morcovi, ca sa ma pot bucura de toate aceste beneficii mai multe zile. Morcovii i-am spălat foarte bine si i-am curăţat de coaja cu ajutorul unui peeler cu lama de ceramica. Daca morcovii sunt de marime medie, se pot introduce in storcator fara sa fie taiati. Daca sunt mai mari, se taie in doua. Bineinteles ca storcătorul meu Kuvings, prin presare la rece, este pregătit si aşteaptă să-i dau de lucru si să-l pun la treaba 🙂

Ingrediente:

500 gr de morcovi (cantitatea depinde de cat de bun este storcătorul pe care îl folosiţi in casa. Kuvings-ul meu este un aparat profesional care stoarce extrem de bine orice legume sau fruct. Acest lucru este important deoarece, cu cat pulpa eliminata este mai uscata, cu atât mai mult suc se va regăsi in pahar. Morcovii se introduc progresiv in storcatorul prin presare la rece si asteptam sa iasă minunatul suc raw vegan. Kuvings Anca Alungulesei

Pentru ca eu personal am înţeles cat de important este aparatul cu care storc legumele si fructele, am ales Kuvings deoarece reprezintă ultima inovaţie in materie de stoarcere. Sucurile din legume si fructe obţinute cu el conţin maximul de nutrienţi si vitamine. Practic, îmi oferă tot ce mi-aş putea dori de la un pahar de suc. Acesta este motivul pentru care noi, la RawCoco, folosim acest aparat pentru a stoarce sucurile naturale care fac parte din Programul RawCoco Detox Happy Body.

Sa aveţi o zi senina si plina de Sănătate la Pahar 🙂

Pe curand!

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings