Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Cum sa crestem imunitatea organsimului in perioada rece

Ingrediente

Modalitati de Preparare

De fiecare data, la începutul toamnei, ne amintim despre imunitatea organismului si, astfel, de fiecare data, ne intrebam cum sa crestem imunitatea organismului in perioada rece. Adevărul este ca, atunci cand se schimba temperatura, cand gradele coboară in termometru, organismul nostru trebuie sa fie pregătit. Ştim deja ca sucurile naturale din legume si fructe, stoarse prin presare la rece, sunt excelente pentru îmbunătăţirea starii de sănătate a organismului. Insa, pentru trecerea de la perioada calda către cea rece, recomand cu precădere sucul de iarba de grau. Pentru ca este atât de plin de vitamine, minerale si enzime, sucul de iarba de grau este o adevărată minune a naturii si este băutură pe care corpul uman o recunoaşte cel mai uşor. Pentru ca are aceeaşi compoziţie ca si sângele uman. Singura diferenta este ca sucul de iarba de grau are in centru molecula de magneziu (iată de unde vine culoarea verde) iar sângele uman are in centru molecula de fier (culoarea roşu).

Despre beneficiile sucului de iarba de grau v-am povestit acum ceva vreme aici. Probabil ca multi dintre voi aţi încercat deja sa va pregatiti acasă shot-ul de sănătate. Pentru asta, va reamintesc ca aveţi nevoie, in primul rand, de un aparat care stoarce prin presare la rece. Eu folosesc Kuvings-ul. Atât acasă cat si la RawCoco. Aparatul este definitoriu la fiecare suc sau smoothie pe care-l preparam deoarece, cu cat este mai performant, cu atât se păstrează mai multi nutrienţi si vitamine in băutura pregătită. Storcătorul Kuvings, datorita tehnologiei inovative, păstrează intacţi toate vitaminele si nutrienţii din legume si fructe, transferându-le mai apoi in suc.kuvings

Reţeta este extrem de simpla insa este in special pentru persoanele care au încercat sa bea suc de iarba de grau insa nu le place gustul deoarece este foarte intens. Deci, daca va încadraţi in aceasta categorie, nu-i nici o problema. Întotdeauna exista o soluţie: pe lângă iarba de grau putem stoarce si o jumătate de portocala sau chiar una întreagă. Asta inseamna, ca pentru sucul de astăzi avem nevoie cam de 60 gr de iarba de grau pentru a obţine 30-40 ml de suc si de portocala de care va povesteam.

Modalitatea de stoarcere nu este deloc complicata. Un buchet de iarba de grau cu un diametru de 1.2-1.7 cm va duce la obţinerea a 30 ml de suc. Tăiem firele de iarba in 2 si le introducem progresiv in storcător. După ce stoarcem iarba introducem portocala in storcător (bineînţeles, curăţată in prealabil de coaja). Sucul obţinut se consuma imediat după stoarcere deoarece, cu cat sta mai mult in contact cu lumina, se pierd nutrienţii si enzimele.

Eu va doresc sa aveţi pofta de verde crud si „Sănătate la Pahar”!

Pe curand,

Anca

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2020 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings