Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Cum Sa Alegi Storcatorul Pentru A Obtine “Sanatatea la Pahar” La Tine Acasa

Ingrediente

Modalitati de Preparare

Stiţi deja ca sunt cel mai mare fan al sucurilor detox stoarse prin presare la rece, deoarece consider ca sunt “Sănătate la Pahar”. De ce? Pentru ca sucurile de fructe si legume stoarse prin presare la rece sunt pline de vitamine, nutrienţi si enzime. Un astfel de suc detox poate chiar înlocui o masa. Adică, in loc sa pleci dimineaţa de acasă cu stomacul gol, mai bine iţi storci rapid un suc din fructe si legume. Din punctul meu de vedere este un mic dejun ideal. Si când spun asta ma gândesc la faptul ca eu fac parte din categoria persoanelor care nu pot manca dimineaţa. Si, la fel ca mine, stiu ca sunteţi si multi dintre voi. Aşa ca, dimineţile mele incep întotdeauna cu un suc detox stors prin presare la rece, din legume si fructe.

Pentru ca stiu ca multi dintre voi doriţi sa va pregăti sucuri acasă, m-am hotărât sa va împărtăşesc, săptămânal, cate o noua reţetă. Va fi un Jurnal de “Sănătate la Pahar” pentru acasă. In acest jurnal va voi împărtăşi, o data pe săptămâna, o reţetă pe care eu o experimentez in săptămâna respectiva acasă sau la RawCoco.  Imi doresc ca si voi să-mi împărtăşiţi părerea voastră, sa încercaţi reţeta, să-mi spuneţi daca va place sau nu si, de ce nu, să-mi împărtăşiţi si voi ce sucuri va mai faceţi acasă. Si uite asa, facem schimb de experienta 🙂

Acum, una din întrebările fireşti care apar in momentul in care doriţi sa daţi startul unui stil de viaţă sănătos si sa introduceţi măcar un suc detox pe zi in alimentaţia voastră este “Ce aparat sa folosesc?”. Întrebare fireasca, deoarece ne dorim ca sucurile sa fie cat mai bine stoarse, sa nu se oxideze si, ce este cel mai important, sa beneficiem de cat mai multi nutrienţi si vitamine.

Si da. Sunt întrebări fireşti pe care fiecare le are, pentru ca ne dorim sa facem cea mai buna alegere in ceea ce priveşte aparatul pe care-l cumpărăm. Prin aceste etape am trecut si eu in momentul in care am înţeles care sunt beneficiile sucurilor detox storse prin presare la rece. Pe piaţa sunt 2 tipuri de aparate: unele storc prin centrifugare si altele prin presare la rece. Bănuiesc ca ati auzit mentionandu-se, in diverse ocazii, ca sucurile prin presare la rece sunt mult mai bune. De ce? Pentru ca un aparat prin presare la rece stoarce legumele si fructele lent, fara sa le zdrobească fibra într-un mod brutal. Presa la rece este prevăzută cu un ax melcat care imita masticaţia umana. Aşa cum bine ştiţi, in momentul in care mestecam mancarea, nu putem sa o înghiţim pana aceasta nu este complet sau aproape zdrobita. Aşa se procedează si in cazul unui aparat care presează legumele si fructele.

Este foarte important ca, atunci când decideti sa achizitionati un storcator prin presare la rece, sa faceţi alegerea in funcţie de nevoile pe care le aveti: sa stoarceţi frunzoase (iarba de grau, pătrunjel, salata, kale, spanac) rădacinoase tari (ţelină, morcov, sfecla) sau fructe (mere, pere, portocale, grapefruit, etc). Pentru ca, in principiu, fiecare aparat este mai bun la ceva. Eu, in momentul in care am început sa beau sucuri zilnic, îmi doream foarte mult să-mi incep dimineaţa cu suc de iarba de grau, pentru amiaza să-mi pregătesc ceva cu sfecla sau morcov pe care să-l iau la pachet si sa reziste câteva ore bune, iar seara sa beau ceva verde. Bineînţeles, majoritatea aparatelor spuneau ca storc cel mai bine toate legumele si fructele. Insa, evident, pana nu ai aparatul acasă, să-l pui la treaba zi de zi nu poţi fi convins de ceea ce poate sa facă sau nu. Si pentru ca, la momentul respectiv, nu am gasit un aparat care sa stoarca la fel de bine si frunzoase si leguminoase, mi-am cumparat 2 aparate diferite. Pana am descoperit storcatorul prin presare la rece Kuvings.

Acest aparat are toate calităţile pe care mi le doresc de la un storcător: storc cu el iarba de grau si o face foarte bine, storc pătrunjel, frunze de spanac, dar si morcov, ţelină si tot felul de fructe. Si, un alt aspect care mie mi se pare important este ca pulpa rămâne uscata. Asta înseamnă ca stoarce foarte bine tot ce se poate din pulpa si nu mai este nevoie sa folosesc 2 aparate diferite pentru stoarcere. Toate acestea m-au convins de faptul ca storcatorul Kuvings este ultima inovatie in materie de storcatoare prin presare la rece.

Stiti deja ca la RAWCOCO stoarcem zeci de sucuri detox in fiecare zi. Toţi cei care au ţinut programul nostru de Detox Happy Body apreciază, in primul rand, calitatea sucurilor. Într-adevăr, ingredientele si proporţia folosita in reţeta sunt extrem de importante. Insa, este important aparatul cu care sunt stoarse aceste sucuri. Poate cel mai important. Si pentru ca tinem foarte mult la calitatea produselor noastre si ne dorim cele mai bune sucuri detox pentru voi, la RAWCOCO ne folosim de Kuvings in fiecare zi. Sucurile din programul Detox Happy Body se storc cu Kuvings. Mai multe detalii despre programul nostru cu sucuri detox gasesti aici.

Kuvings este unul dintre cele mai apreciate branduri la nivel mondial în domeniul storcătoarelor de fructe şi legume, cu numeroase brevete de produs pentru calitatea excelentă, tehnologia unică şi design-ul inovator. Este realizat in Coreea de Sud si este ultima inovatie in materie de storcatoare prin presare la rece. Spre deosebire de storcătoarele convenţionale cu lame rotative rapide care distrug nutrienţii şi grăbesc procesul de oxidare, tehnologia unică Kuvings, patentată în 50 de ţări, permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, bogat în vitamine, enzime şi alte substanţe nutritive, prin stoarcerea la viteză redusă (60 rpm) a fructelor şi legumelor.B6000PR-Fruits-400x400-px

Un alt lucru avantaj al storcatorului Kuvings este faptul ca are gura de alimentare foarte mare. E important acest lucru deoarece, nu mai taiem mărul in 4 sau in 6. Îl introducem pur si simplu in gura de alimentare si storcătorul îşi face singur treaba. La fel se întâmplă si cu morcovii si cu ţelina, dar si cu sfecla. Deci, una peste alta, este un aparat care te ajuta sa câştigi timp. In plus, este foarte usor de montat si curatat avand o perie speciala inclusa.

Deci, daca va hotăraţi sa achiziţionaţi un storcător prin presare la rece, Kuvings este o alegere pe care eu o recomand atat pentru calitatile despre care v-am povestit cat si pentru faptul ca acest aparat are 5 ani garantie. Desi storcătoarele prin presare la rece sunt mai scumpe decât cele prin centrifugare, Kuvings-ul este o investiţie care pe termen mediu se amortizează datorita tuturor beneficiilor pe care le-am enumerat mai sus. Eu nu sunt prea priceputa la detalii tehnice, insa, ceea ce ţi-am împărtăşit sunt detalii pe care eu le-am remarcat in urma folosirii mai multor storcătoare in toată aceasta perioada. Si am stors zeci de litri de suc din toate legumele si fructele posibile.

Pana săptămâna viitoare când iţi voi impartasi prima reţeta, nu uita ca un suc natural iti ofera, in fiecare zi a vietii tale, energia vitala. Sucurile naturale sunt adevarata Sanatate la Pahar 🙂

Cu drag,

Anca

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings