Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Claudia Pavel despre Detox Happy Body

Seria testimonialelor Detox Happy Body continuă cu părerea unei mămici superbe, foarte atentă cu alegerile ce țin de sănătatea sa și a băiețelului său.

Claudia Pavel, sau Claudia Cream, este una dintre cele mai de success cântărețe din România, cu hit-uri precum Nu din prima seară (feat CRBL), Jumătatea mea (feat Simplu), Just a Little Bit (feat Fatman Scoop), Don’t miss missing you și recentul single A Guy Like You (feat Dante Thomas). Programul Claudiei este de cele mai multe ori foarte încărcat, fiind nevoită să se împartă între viața de artist, cu concerte, filmări și apariții la evenimente, și viața de mămică, având grijă de băiețelul său Noah. În ceea ce privește alegerile sănătoase, Claudia a devenit vegetariană în urmă cu câțiva ani, de când a renunțat complet la carne, lactate și făină albă, și are un program sportiv de care se ține cu strictețe.

Claudia a ținut mai multe cure de detoxifiere cu Detox Happy Body, după o perioadă intensă.  Ea a optat atat pentru programul de 7 zile catsi pentru cel de 10 zile. Iată ce spune artista despre experiența cu programul nostru de detoxifiere:

„Sunt foarte fericită că am încercat Detox Happy Body, veneam dintr-o perioadă foarte aglomerată în viața mea, când nu aveam timp să mă organizez din punct de vedere al nutriției iar detoxul m-a ajutat să-mi dau un restart, să mă simt mai energică, mai fericită și cu poftă de sport și viață. Anca, îți mulțumesc din suflet pentru binele pe care ni-l aduci nouă, tuturor celor care trec pragul RawCoco! O viață sănătoasă începe de la a avea grijă ce mâncăm și, ca să ajungem acolo unde ne dorim, avem nevoie de un corp și o minte sănătoasă iar totul începe cu Detox Happy Body!”

Toate detaliile despre programul nostru de detoxifiere, le gasiti aici.

Sa aveti o zi racoroasa 🙂

Claudia Pavel despre Detox Happy Body

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings