Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Chefirul de Apa. Energizant Natural cu Proprietati Probiotice

Aveti pofta de o bautura cu efect de┬áenergizant natural? Incercati Chefir de Apa ­čÖé

Cristalele de chefir de apa sau Cristale de Japonia sunt niste organisme vii care contin substante active, in special minerale, vitamine (B,E si D) si enzime. Actiunea terapeutica a lichidului ÔÇťprodusÔÇŁde aceste miraculoase ciuperci se bazeza pe insusirile sale de proteic hepatic, de reglator endocrin, calmante, revitalizante┬ási stimulatoare ale reactiilor de aparare a organismului. Este indicat, indeosebi, in afectiuni hepatobiliare, afectiuni nervoase┬á(astenii, nevroze, migrene), boli endocrine ┬ási boli cardio-vasculare.

Chefir de Apa este Energizant Natural

Locuitorii din Caucaz, cunosteau efectele binefacatoare ale ÔÇťchefiruluiÔÇŁ(sucului) fiind obisnuiti de mici sa bea chefir in loc de apa. Ei foloseau chefirul la vindecarea bolilor respiratorii, ulceratii ale pielii, crampe stomacale dar┬ási a┬ábolilor ┬áintestinale.

Cristalele japoneze sunt indicate in cazul hepatitelor, in normalizarea digestiei, pentru eliminarea toxinelor din organism, avand un efect puternic efect depurativ si detoxifiant. In pediatrie este folosit cu foarte bune rezultate la completarea ratiei de lapte matern.

Chefirul de apa rezultat in 24 de ore are un efect de energizant natural. Daca se consuma un litru in 24 de ore este benefic si in ameliorarea urmatoarelor afectiuni :

Suc Natural Detox Happy Body Happy Chefir RawCocoDetoxifierea organismului: Chefirul de Apa este minunat pentru detoxifierea ficatului si a organelor interne. De asemenea, datorita calitatilor sale probiotice, ajuta la refacerea florei intestinale, de aceea Chefirul de Apa este una din bauturile care fac parte din programul Detox Happy Body.
Diabet. Glicemia creste ca si cum ai consuma o feliuta de paine. Chiar daca la hranirea lor se foloseste zahar, cristalele de chefir transforma glucidele in enzime iar glicemia nu creste.
Boli ale sistemului nervos: hipertensiune, infarct, bronsita, astm, cataracta.
Boli de ficat:┬áhepatita┬áÔÇťAÔÇŁ si ÔÇťBÔÇŁ, ciroza
Afectiuni ale stomacului –┬áulcer
Normalizarea digestiei (diaree si constipatie) – se beau 500 ml doar seara.
Anemie

Pentru uz extern se foloseste chefirul rezultat dupa 48 de ore.
ÔÇó Alergii, eczeme, ulceratii ale pielii, zona zoster, psoriazis,┬árani deschise┬á(zgarieturi, taieturi, arsuri, plagi purulente) acnee,furunculoza. Pe zona afectata se pun comprese de doua ori pe zi cu chefirul rezultat in 48 de ore si in acelasi timp se bea 500 ml chefir rezultat dupa 24 de ore. Locul afectat se spala de fiecare data.

Sa ave┼úi pofta si nu uitati ca sucurile naturale sunt adev─ârata „Sanatate la Pahar”. La RAWCOCO avem in fiecare zi Chefir de Apa proaspat. Insa, daca nu ajungeti la noi, puteti comanda online de aici ­čÖé

ANCA ITI RECOMANDA

2 comentarii

Ce parere ai despre acest articol?
  • Monica in 8 noiembrie 2016 la 20:55

    Buna ziua!Eu prepar in casa chefir de apa de ceva timp si il beau de drag doar,neavand in mod special ceva de tratat.Deasemenea,il beau si fetitele mele (5.8 si 6.6 ani) si pana acum am baut fermentat la 48 de ore,mai ales iarna cand temperatura este mai mica si fermentarea mai greoaie.Este mai benefic la 24 de ore?Eu il las 48 si pentru ca il prefer mai acrisor si de frica de mai mult zahar care nu stiu cat apuca sa fie fermentat dupa doar 24 de ore.Multumesc!

    • RawCoco in 5 ianuarie 2017 la 07:35

      Buna Monica,
      In general, bauturile fermentate, cu cat sunt mai fermentate, cu atat sunt mai benefice. Sa nu te ingrijorezi din cauza zaharului deoarece nu se transfera in bautura. In acest caz, zaharul constituie doar hrana cristalelor. Sanatate multa!

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre
Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2017 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco