Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Cheesecake cu spirulină

Ingrediente

Pentru crustă:

  • 1/2 cană de nuci
  • 1/2 cană de curmale hidratate peste noapte
  • 1/2 cană de fulgi de nucă de cocos

Pentru cremă:

Pentru glazură:

Modalitati de Preparare

Astăzi avem pentru voi o rețetă fantastică de #cevadulce pentru final de săptămână: cheesecake raw vegan cu spirulină, cu aromă delicioasă de vanilie și glazură crocantă de spirulină și cocos. Este pregătit fără foc și nu conține zahăr și lactoză, ceea ce îl face potrivit pentru perioada Postului.

Începeți prin a face crusta pentru cheesecake, astfel: adăugați în Vitamix nucile și fulgii de cocos, blendați 30 de secunde, apoi adăugați și curmalele și blendați până se omogenizează. Turnați într-o formă de prăjitură și lăsați la congelator.

Între timp, pregătiți crema astfel: adăugați în Vitamix caju, unt de cocos, unt de cacao, mierea și vanilia și blendați până obțineți o compoziție cremoasă. Turnați 3/4 din compoziție peste crustă, apoi lingurița de spirulină și blendați până se omogenizează. Turnați deasupra și cu ajutorul unei scobitoari din lemn amestecați crema pentru a crea deasupra un model. Lăsați la congelator cel puțin 30 de minute pentru a se întări.

Pentru glazura crocantă, fărâmițați tabletele despirulină cu un cuțit, apoi adăugați toate ingredientele într-un vas adânc și amestecați-le cu o lingură. La final, aranjați glazura pe marginile prăjiturii și lăsați 2-3 ore la congelator înainte de servire.

Poftă la dulce!

cheesecake-cu-spirulina-3

 
Sursa foto: vivapura.com

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre
Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2018 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Privacy Policy Settings