A venit weekendul! Și cum altfel putem sărbători decât cu #cevadulce? Iar dacă sunteți fani înrăiți ai deserturilor cremoase și fructate, vă prezentăm astăzi cheesecake-ul cu lămâie și sirop de ceai negru – delicios, unic și foarte simplu de pregătit. Nu conține zahăr, lapte și nici gluten. Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru a pregăti acest desert:
Pentru siropul de ceai, combinați o cană de Earl Grey cu 1/3 cană de miere și amestecați la foc mic până cantitatea se reduce la jumătate (10-15 min), apoi lăsați la racit.
Mod de preparare:
Pentru bază, puneți toate ingredientele în blenderul Vitamix și amestecati pana obtineti consistenta unui blat. Transferati umplutura pe care ați obținut-o într-un inel culinar. Pentru cremă, puneți toate ingredientele în aparat și blendați tip de 1 – 2 minute. Turnați crema peste bază și lăsați la congelator cel puțin 4 ore. Scoateți din congelator și turnati deasupra siropul de ceai negru. Poftă la dulce!
Daca vreti sa invatati sa preparati deserturi raw vegan dar in special ciocolata raw vegan, va asteptam sa va inscrieti la workshopul interactiv de gatit raw vegan, ce va avea loc pe 24 februarie, la RawCoco. Toate detaliile despre acest workshop de gatit le gasiti aici.
Sursa foto: mondayswholefoods.com
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.