Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Cea mai importanta poveste de dragoste. Despre detox, cu Andreea Mihalcea de la Totul despre Raw

Va propunem, in cele ce urmeaza, sa cititi despre ceea ce a insemnat experienta cu Detox Happy Body pentru Andreea Mihalcea, de la Totul despre Raw.

 

„Punct si de la capat. In orice. Asa a inceput 2014, cu siguranta anul meu de detox din multe puncte de vedere. Am tinut 3 posturi cu sucuri, am organizat vreo 2 evenimente pe aceasta tema si am scris o multime de articole. Toate cu unicul scop de a re-descoperi puterea incredibila de regenerare a organismului si de a incepe o noua poveste de dragoste. Cea mai importanta: eu cu mine.IMG-20141008-WA0001

Bineinteles, n-am planuit povestea asta. Eu ma gandeam atunci la aspectul tehnic al unui detox si la faptul ca e 100% necesar daca locuiesti intr-un oras gri si cu o atmosfera vesnic poluata, magazine pline de alimente aditivate, stropite, injectate sau tratate cu diverse, si mult fum de tigara de care te lovesti chiar si atunci cand te plimbi prin parc. Plus stresul. O cunostinta veche care nu intelege ca nu-mi fac nicio placere vizitele ei. Mi se parea firesc sa-mi ajuti corpul sa le elimine sau sa le faca fata mai bine.

Dintre toate, programul Happy Body Bio a fost cel mai „pe sufletul meu”. Pentru ca legumele folosite sunt organice, apa e ionizata si contin multe superalimente. Fiecare suc din cele 8 are povestea si scopul lui bine definit. Unele sunt dulci, altele neutre, unele sunt sucuri presate la rece, altele smoothie-uri ciocolatoase super satioase. Unele cu turmeric, altele cu maca. Intr-un cuvant, colorate si fericite. Din cele 5 zile, primele 2 au fost de entuziasm, a 3a de repaus si usoare dureri de cap, a 4a pur si simplu obisnuita, iar a 5a de nerabdare sa se termine. A 6a zi … ei bine a 6a a fost revelatia. M-am uitat in oglinda si am vazut pe altcineva. Clar, tot eu dar mai luminoasa, mai calma, mai slaba (cu vreo 3kg) si … mai fericita. Uit tot timpul cat e de simplu sa simti ca te iubesti atunci cand ai grija de corpul tau.

Cu recunostinta pentru Anca, fata zambitoare din spatele Happy Body Bio by Rawcoco, va recomand o pauza digestiva sub forma unui post cu sucuri chiar si de o zi. Apoi, va astept pe totul despre raw ® sa-mi spuneti cum a fost.”

Acum poti primi, in fiecare zi, pachetul cu sucurile, la tine acasa. Livram in toata tara. Comanda se poate plasa aici.

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings