Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

Ce este RawCoco

RawCoco este spatiul in care produsele alimentare, cumpărăturile și sănătatea se întâlnesc cu scopul de a face ca fiecare alegere să conteze pentru sanatate.

RAWCOCO – prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania

Lansat in martie 2014, RawCoco a fost conceput inițial ca prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania, iar fiecare zi de comunicare cu oamenii a adus acestui proiect directii si obiective noi. Dupa doar 2 ani de la deschidere, RawCoco a devenit un spatiu-univers atat fizic, pe strada Constantin Aricescu, cat si virtual, pe www.rawcoco.ro, unde sanatatea se invata, se simte si apoi se traieste cu zambetul pe buze. Fie ca aduce informare si educatie in alimentatie sanatoasa, sfaturi, retete si tipsuri de lifestyle sau cele mai gustoase si sanatoase dulciuri raw-vegan, programe originale de detox si terapuetice de sucuri si smoothies-uri naturale din legume si fructe, meniuri raw-vegan de slabit sau pentru mesele de sarbatori, RawCoco aduce armonie si sanatate in fiecare actiune.  

In 2014, RawCoco a castigat premiul “Deserturile raw vegan ale anului”, prin voturi primite de la comunitatea raw vegan, dar si de la persoane care apreciaza dulciurile traditionale. Cu fiecare desert creat, cu fiecare suc terapeutic conceput, cu fiecare vizita dulce in cofetarie, cu fiecare workshop incheiat cu zambete si promisiuni de viata sanatoasa, RawCoco a devenit o comunitate, o familie, un loc cald si dulce unde fiecare alege ce are nevoie pentru bunastarea sa.     

Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, si-a propus odata cu inceperea acestui drum, sa incerce sa schimbe in bine obiceiurile alimentare ale romanilor, sa contribuie prin sfat, reteta sau preparat la introducerea in alimentatia zilnica a unui suc natural sau la inlocuirea unui desert traditional cu unul sanatos. “Hrana inteligenta” sau portii de “sanatate la pahar” sau de “sanatate la farfurie”, cum obisnuieste Anca sa-si numeasca preparatele, sunt la indemana oricui din Romania atat ca informatie si beneficii, cat si concret, ca produs de consum, pe www.rawcoco.ro.

Nu uita ca pe www.rawcoco.ro  „sanatatea se invata”!

Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings