Ideea de a face aceasta reteta de baton Snickers raw vegan mi-a fost sugerata de un cititor care isi dorea, pentru copilul lui, un dulce sanatos dar in aceelasi timp apetisant. Cu toate ca acest desert este dulce si satios, nu o sa te poti opri din mancat.
Mod de preparare:
Pentru stratul de alune: puneti faina, indulcitorul si nucile de pin in blenderul cu lama in forma de S. Adaugati apoi migdalele. Modelati compozitia in dreptunghiuri mici (sau alta forma) si puneti-le pe o hartie de copt la congelator. Daca aveti forme de silicon in forma de baton, folositi-le.
Pentru stratul de caramel: puneti in blender toate ingredientele pana iese o compozitie cremoasa dar intarita. Pentru asta, adaugati apa (dar cat mai putina posibil). Intindeţi compozitia peste dreptunghiurile cu alune şi băgati-le inapoi în congelator.
Pentru invelisul de ciocolata: mixati toate ingredientele pana se omogenizeaza. Se poate adauga dacă se doreşte vanilie, sare de mare, etc.
Cand batoanele sunt inghetate, acoperiti-le în ciocolata şi lasati-le fie în frigider fie în congelator.
Pofta buna 🙂
Faina raw? Nu inteleg ,ce fel de faina?
Andreea, faina raw vegana se obtine din ovaz sau nuci (romanesti, migdale, caju). pentru ca se mixeaza foarte bine se transforma intr-o pulbere identica cu faina.
cate portii vor iesi?
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.