Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

Autor carte „Sanatate la pahar”

Deoarece cred atat de mult in beneficiile sucurilor naturale presate la rece, iata ca a sosit momentul mult asteptat atat pentru mine cat si pentru toti cei care urmeaza sfaturile mele zi de zi.

In luna mai a acestui an lansez prima mea carte: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas” Este o carte care ii va ajuta pe toti cei care pretuiesc sanatatea si cauta sa si-o imbunatateasca zi de zi, sa inteleaga beneficiile pe care le aduc sucurile naturale organismului, dar si cum pot fi introduse acestea cat mai firesc in alimentatie. Aceasta carte s-a născut din dorinţa mea de a oferi tuturor un ghid practic prin care pot introduce sucurile în alimentaţia de zi cu zi. Conştientizând cât de important este un suc natural, stors prin presare la rece, realizăm, de fapt, că aceasta este o cale minunată de trecere de la starea organismului la bunăstarea acestuia.

Tin sa specific faptul ca, acest ghid practic nu se adreseaza doar persoanelor care consuma hrana cruda sau vegetariana, ci tuturor acelora care vor sa optimizeze calitatea stilului lor de viata. Indiferent daca o persoana mananca sanatos sau consuma foarte multa carne, sucurile sunt cea mai buna varianta de a introduce cat mai multe legume si fructe in alimentatia zilnica. Astfel, beneficiem de cei mai valoroşi nutrienţi – vitamine, minerale, enzime si clorofila.

“Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas” nu este asadar o pledoarie pentru renuntarea la hrana preparata termic sau de origine animala, ci urmareste sa ofere fiecarui cititor informatiile necesare pentru a intelege ca sanatatea, un tonus foarte bun, energia si buna dispozitie sunt la indemana oricui. Trebuie invatati doar pasii pentru a ajunge la ele.

Cartea se poate achizitiona de aici sau de la de la toate punctele de difuzare a presei din tara si librarii.

Copyright © 2013 - 2018 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco